Noxzema-My market: Πρωτοβουλία για την ενίσχυση του Οργανισμού ΑΝΙΜΑ

Το Noxzema, ένα brand του Ομίλου Σαράντη για τη γυναικεία και ανδρική φροντίδα, και η ελληνική αλυσίδα super market, My market, με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, συνεργάστηκαν και ανέλαβαν από κοινού την ενίσχυση του έργου του μη κρατικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ΑΝΙΜΑ» με το σύνθημα «Πολύτιμη η ψυχική σου υγεία. Φρόντισέ την». 

Φέτος, το Noxzema, πιστό στη δέσμευσή του να στηρίζει τον άνθρωπο και την κοινωνία, συνέβαλε στη φροντίδα της ψυχικής υγείας όσων το έχουν πραγματικά ανάγκη στηρίζοντας το έργο του Οργανισμού «ΑΝΙΜΑ». Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές συνέβαλαν κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο, καθώς μέρος των εσόδων από την πώληση προϊόντων γυναικείας και ανδρικής φροντίδας Noxzema στην ελληνική αλυσίδα super market, My market, διατέθηκαν για να ενισχύσουν το έργο του «ΑΝΙΜΑ». Η εν λόγω ενέργεια πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από την 21/09/2022 έως την 05/10/2022 αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα της ελληνικής αλυσίδας super market, My market.

Ο «ΑΝΙΜΑ» ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί έναν μη κρατικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής στήριξης. Έργο του είναι να προσφέρει υπηρεσίες στήριξης, θεραπείας και εκπαίδευσης σε όποιον τις έχει ανάγκη προκειμένου να νιώθει υγιής, δημιουργικός και να είναι σε θέση να λαμβάνει ικανοποίηση από την καθημερινή του ζωή.

H ενέργεια του Noxzema είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις αξίες του Ομίλου και στοχεύει στη ευαισθητοποίηση του κοινού σε κοινωνικά ζητήματα και θέματα ψυχικής υγείας.