ITF Hellas: Έδωσε το δυναμικό «παρών» στο Greece Race for the Cure

Η ITF Hellas συμμετείχε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο Greece Race for the Cure® 2022, στηρίζοντας το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Η ομάδα του Eumastos, του εξειδικευμένου συμπληρώματος διατροφής, που η ITF δημιούργησε για την ανακούφιση του μαστού από την υπερβολική ευαισθησία και δυσφορία, αποτελούνταν από εργαζόμενους της εταιρίας και τις οικογένειές τους. Με ορμητήριο το Ζάππειο, η ομάδα ενώθηκε με τους δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες σε έναν αγώνα δρόμου με συμβολικό χαρακτήρα και ακολούθησε τη διαδρομή των 2 χιλιομέτρων.

Η ITF Hellas, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζει δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, κυρίως στον ευρύτερο τομέα της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε φέτος  στο Greece Race for the Cure® 2022, έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη.  Το  Race for the Cure® αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 264.000 συμμετοχές από την αρχή της διοργάνωσης το 2009 έως σήμερα. Άξιο αναφοράς είναι πως περισσότεροι από 31.600 χιλιάδες συμμετέχοντες συμμετείχαν αυτή τη χρονιά στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, διαδίδοντας σθεναρά το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί.

Η κ. Πόλυ Λεονταρίδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ITF Hellas δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποι της ITF Hellas στηρίζουν την προσπάθεια του έργου του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» μέσα από τη συμμετοχή στο Race for the Cure®. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά συμβάλλαμε με θετικό τρόπο στην διάδοση ενός μηνύματος αισιοδοξίας κι ελπίδας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, κάνοντας πράξη τις Αξίες και τη Φιλοσοφία της εταιρείας μας».