Vichy: Σεβασμός της υγείας του πλανήτη και της ευημερίας των ανθρώπων

Ως μέρος του προγράμματος L’Oréal for the Future και ως διεθνές δερμοκαλλυντικό brand, εμβληματικό του Ομίλου L’Oréal, η Vichy δεσμεύεται να διευρύνει τα όρια της υγείας για να συμβάλει άμεσα σε αυτά τα επιτεύγματα.

Στη Vichy, η υγεία αποτελεί μέρος του DNA μας από τα πρώτα μας βήματα.

Για να φροντίζουμε την υγεία των καταναλωτών μας, ξεκινάμε από το σεβασμό της υγείας του πλανήτη μας και της ευημερίας των ανθρώπων.

Τα περιβαλλοντικά, υγειονομικά και κοινωνικά ζητήματα βρίσκονται σήμερα περισσότερο από ποτέ στο επίκεντρο των ανησυχιών μας.

Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ VICHY ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Από το 2013, οικοδομούμε και εφαρμόζουμε μια φιλόδοξη βιώσιμη στρατηγική για τη μείωση των επιπτώσεων από την επιλογή των συστατικών μας και το σχεδιασμό των συνθέσεών μας, με τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για τη δοκιμή τους και τις επιλογές μας για τη συσκευασία, μέχρι το τέλος της ζωής του προϊόντος μέσω της ανακύκλωσης.

Αυτή η στρατηγική εξελίσσεται συνεχώς για να βελτιώνεται και οι στόχοι μας αναθεωρούνται αναλόγως. Θα μας επιτρέψει να αναγνωριστούμε πλήρως ως μια δερμοκαλλυντική μάρκα με τριπλή φιλοδοξία: να είμαστε ασφαλείς, καθαροί και βιώσιμοι.

Η ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ VICHY ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ως brand, η Vichy έχει να διαδραματίσει έναν ρόλο που υπερβαίνει τα προϊόντα. Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δύναμη σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες να μεγιστοποιήσουν την υγεία του δέρματος τους αλλά και να αξιοποιήσουμε την επιστήμη μας για να ασκήσουμε θετικό αντίκτυπο στην υγεία των γυναικών πέρα από το δέρμα τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με τους επαγγελματίες υγείας για να βελτιώσουμε τη φροντίδα των γυναικών στην εμμηνόπαυση, παρέχοντάς τους παράλληλα εκπαίδευση και βοήθεια κατά τη διάρκεια αυτής της ευαίσθητης αλλαγής στη ζωή τους.

Στην Ελλάδα, η Vichy στηρίζει έμπρακτα τη δράση της Ελληνικής Εταιρείας Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης (ΕΕΚΕ) προσφέροντας χορηγική υποστήριξη

για τη διεξαγωγή κλινικών μελετών σχετικά με τις ορμονικές διαταραχές κατά τη μεταβατική αυτή περίοδο.