Βίκος: Αρωγός στον Αθλητικό Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος 1994

Για 5η αγωνιστική χρονιά η εταιρεία Βίκος στηρίζει ενεργά την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με αγωνιστικό αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας 1994 στη Θεσσαλονίκη.

Η συνεργασία της Βίκος Α.Ε. με τον Αθλητικό Σύλλογο, ξεκίνησε από το 2018 με χορηγία των υλικών για την συντήρηση των αμαξιδίων και του υπόλοιπου εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος για τους αθλητές, που με τις προπονήσεις και τη συμμετοχή τους σε αγώνες, στέλνουν ένα πολύτιμο μήνυμα αισιοδοξίας για τη Ζωή.  

Πρεσβευτής των ανθρώπινων αξιών, η εταιρεία Βίκος μέσα από χορηγικές ενέργειες στηρίζει  προσπάθειες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους.  

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας»,  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εθελοντισμό, στην προσφορά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, την ανάδειξη του πολιτισμού και τον αθλητισμό. Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr