Volton: Ένα «διαφορετικό» μάθημα ενέργειας στους μαθητές του Δήμου Τρικκαίων

Η Volton, με αφορμή το πρόγραμμα «Τρίκαλα 2030: Χαράσσοντας το δρόμο της ενεργειακής ανεξαρτησίας», ένωσε τις δυνάμεις της με το Δήμο Τρικκαίων και παρουσίασε σε 3 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου, ένα μάθημα για την ενέργεια και τους τρόπους εξοικονόμησής της.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου 2022, περίπου 300 μαθητές και μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σημαντικότητα της ενέργειας για την κοινωνία, να μάθουν στην πράξη πως μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αλλάζοντας μικρές, καθημερινές συνήθειες και να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια. Στο τέλος της παρουσίασης, όλα τα παιδιά παρέλαβαν συμβολικά δώρα από τη Volton, ως ένα αναμνηστικό αυτού του συναρπαστικού διημέρου παιχνιδιού και γνώσης που πέρασαν μαζί.

Η Κατερίνα Γκίνη, Marketing Communications Director της Volton, δήλωσε σχετικά: «H εξοικονόμηση ενέργειας και η ορθολογική χρήση της βρίσκεται στον πυρήνα της δράσης μας. Σε αυτό το πλαίσιο, βασική επιδίωξή μας είναι να υποστηρίζουμε ενεργά τέτοιες πρωτοβουλίες. Η συγκεκριμένη ενέργεια του Δήμου Τρικκαίων είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία και είμαστε πραγματικά περήφανοι που συμμετείχαμε έμπρακτα σε αυτή. Με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη, χωρίς αυτή να διακόπτει ή να διαταράσσει την ισορροπία του φυσικού περιβάλλοντος, στηρίζουμε δράσεις που έχουν στο επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος.».

Η Volton συνεχίζει με το ίδιο πάθος να συμβάλλει σε κάθε δράση που βάζει στο επίκεντρο το Περιβάλλον και τη Βιωσιμότητα, κάνοντας σταθερά και προσεκτικά βήματα προς ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον.