ΑΒ Βασιλόπουλος: Επιλέγουμε φρέσκα ψάρια φροντίζοντας παράλληλα τη θάλασσα

Η δέσμευση της ΑΒ Βασιλόπουλος να διατηρεί την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της αλλά και να υιοθετεί ορθές περιβαλλοντικές πρακτικές, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά. Πώς; Μέσω της πιστοποίησης που έλαβε η εταιρία μας για τον φρέσκο σολομό σύμφωνα με το πρότυπο υπεύθυνης εκτροφής  ASC.

 Συγκεκριμένα, πιστοποιηθήκαμε για τα προϊόντα σολομού από τη σειρά ΑΒ Fresh To Go αλλά και τα προϊόντα νωπού, χύμα σολομού, επιβεβαιώνοντας την άριστη ποιότητα και τις σωστές πρακτικές της αλυσίδας σουπερμάρκετ. Η εκτροφή του ψαριού, σύμφωνα με αυστηρά και υπεύθυνα πρότυπα ιχθυοκαλλιέργειας, σημαίνει στην πράξη ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο οικοσύστημα αλλά και στην τήρηση αυστηρών προδιαγραφών των ζωοτροφών. Ταυτόχρονα, αποτελεί υπεύθυνη επιλογή για το φυσικό περιβάλλον ενώ ανοίγει το δρόμο για τη βιώσιμη και υπεύθυνη κατανάλωση ψαριών.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, αποδεικνύει με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία πως νοιάζεται τόσο για τους πελάτες της, που την προτιμούν και την ξεχωρίζουν εδώ και 83 χρόνια, όσο και για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα του πλανήτη. Κάθε περιβαλλοντική πρακτική που υιοθετεί δεν επηρεάζει μόνο τη λειτουργία της αλυσίδας αλλά αλλάζει, συνολικά, τις πρακτικές των προμηθειών. Έτσι, αυξάνει τον θετικό αντίκτυπο και εκπαιδεύει τους καταναλωτές ώστε να επιβραβεύουν τις ορθές στρατηγικές κινήσεις συμβάλλοντας στην προστασία  του θαλάσσιου περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος.