Kärcher: To ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που φροντίζουν την πόλη

Με αφορμή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης Καθαρή Εβδομάδα, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με την στήριξη της Kärcher Ελλάδος, λέμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που φροντίζουν την πόλη μας να είναι καθαρή, μέσα από ένα δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο.

Η δημιουργική ομάδα του περιοδικού ΟΖΟΝ σε συνεργασία με την εταιρία Kärcher διοργανώνουν στο πλαίσιο της δράσης Καθαρή Εβδομάδα ένα διαγωνισμό βίντεο απευθυνόμενο σε νέους δημιουργούς. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μέσα από τις δικές τους εικόνες και τα δικά τους μάτια ένα ολιγόλεπτο βίντεο, εκφράζοντας έτσι την ευγνωμοσύνη τους στους εργαζομένους της καθαριότητας. 

Οι κατηγορίες των βίντεο είναι:

α) Μίνι ντοκιμαντέρ για προβολή σε όλα τα μέσα

β) Βίντεο για προβολή αποκλειστικά στο Tik Tok

Μέσα από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν 3 νικητές, όπου ο καθένας θα λάβει: 

  • 1ος νικητής: Ανακήρυξη του βίντεο ως το επίσημο σποτ της δράσης Καθαρή Εβδομάδα & χρηματικό έπαθλο αξίας 3.000€
  • 2ος νικητής: Χρηματικό έπαθλο αξίας 1.500€
  • 3ος νικητής: Δωροεπιταγή για αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Kärcher αξίας 500€

 

Τα βίντεο μπορούν να είναι στην ελληνική, στην αγγλική ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα και να συνοδεύονται από ελληνικούς υπότιτλους. Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέσουν οπτικοακουστικά βίντεο σε οποιαδήποτε ψηφιακή μορφή (γυρισμένα με κάμερα κάθε είδους, με κινητό τηλέφωνο ή με οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό μέσο) και να κατατεθούν σε οποιαδήποτε διαδεδομένη μορφή αρχείου. 

Η κριτική επιτροπή με επικεφαλής τον γνωστό σκηνοθέτη κ.Μενέλαο Καραμαγγιώλη και την ομάδα του, απαρτίζεται επιπλέον από την κ.Ρένα Παπαθανασίου, παραγωγός και Υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τον κ.Δημήτρη Παπαστεργίου, Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχο Τρικάλων, τον κ.Λάζαρο Φραντζή, Γενικό Διευθυντή Kärcher Ελλάδος και τη δημιουργική ομάδα του ΟΖΟΝ.

Δηλώστε συμμετοχή στο https://katharievdomada.gr/directorscontest/ και πείτε και εσείς το δικό σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Η δράση Καθαρή Εβδομάδα, για δεύτερη χρονιά, προβάλλει το σημαντικό έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα και μεταφέρει το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε κάθε άκρη της χώρας. 

Η δράση Καθαρή Εβδομάδα υλοποιείται από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου.