Media Strom: Αφήνει «Αποτύπωμα Αγάπης» για τα παιδιά και τις οικογένειες της ΦΛΟΓΑΣ

Με 103 πλήρη σύνολα ύπνου (στρώματα, προστατευτικά και μαξιλάρια) θα εξοπλίσει τα σπίτια του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», η Media Strom. Η αγαπημένη εταιρεία που επενδύει διαρκώς στην επιστημονική έρευνα για να δημιουργεί τεχνολογίες που προσθέτουν αξία στην εμπειρία του ύπνου, μας καλεί να αφήσουμε κι εμείς «αποτυπώματα αγάπης» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους που κατοικούν στους φιλόξενους αυτούς χώρους.  

Έτσι, το 7% των εσόδων από κάθε αγορά προϊόντων Media Strom που θα πραγματοποιήσουμε από 1 έως 31 Δεκεμβρίου, θα διατεθεί για τον σπουδαίο αυτό σκοπό. Γιατί, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, «Κάθε παιδί αξίζει να συνεχίσει να ονειρεύεται».   

«Υπάρχουν ορισμένες συνθήκες στις οποίες τα πολλά λόγια είναι περιττά», δήλωσε ο Γιώργος Ι. Νιάρχος, Γενικός Διευθυντής της Media Strom. «Η Φλόγα είναι ένας σύλλογος ο οποίος, εδώ και πολλά χρόνια, φροντίζει με γνώση και αποτέλεσμα, παιδιά και οικογένειες που καλούνται, σε πολύ μικρές ηλικίες, να δώσουν μεγάλες μάχες. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Media Strom είναι να συμβάλουμε όσο μπορούμε στη βελτίωση του ύπνου τους, ομορφαίνοντας -ελπίζω- τα όνειρά τους».