LPC: Στηρίζει την Τοπική Κοινωνία του Ασπροπύργου

Η LPC, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντή που γιορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου, διοργάνωσε δράσεις για να υποστηρίξει ενεργά την τοπική κοινωνία του Ασπροπύργου, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της LPC την Τρίτη 29 Νοεμβρίου συνέδραμαν με εθελοντική εργασία στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ασπροπύργου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων από την εταιρεία και προσφορά τους στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου.

Ο Μιλτιάδης Μπαντής, Διευθύνων Σύμβουλος της LPC, δήλωσε σχετικά: «Η LPC αποτελεί μία εταιρεία που βασικός της στόχος είναι η βιώσιμη ανάπτυξη σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής της αλυσίδας. Τα παραπάνω, έχουν κατακτηθεί μέσα από βελτίωση των λειτουργικών μας διαδικασιών και σεβασμό προς το περιβάλλον. Όμως, δεν περιοριζόμαστε σε αυτό και ούτε επαναπαυόμαστε. Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντή, η εταιρεία μας υποστήριξε τις Κοινωνικές Δομές της περιοχής που μας φιλοξενεί, και η συνδρομή μας ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία και τους συνανθρώπους μας».

Η LPC μέσα από τις δράσεις του περασμένου μήνα σκοπεύει να γίνει ενεργός υποστηρικτής της Τοπικής Κοινωνίας και να εδραιώσει μία κουλτούρα αλληλεγγύης και ευγνωμοσύνης προς τους συνανθρώπους και τον τόπο που εδρεύει.