H dentsu Greece υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

    H dentsu Greece υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις που υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΕΑΝ – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων.

    Με την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας η dentsu Greece, ως επίσημο μέλος του Diversity Charter Greece, στηρίζει τη δέσμευσή της για την διατήρηση της εφαρμογής της ισότητας των ευκαιριών και την προαγωγή της διαφορετικότητας στο εργασιακό περιβάλλον.

    O CEO της dentsu Greece, Πέτρος Καραχάλιος, που υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, δηλώνει: «Στην dentsu Greece οι πρωτουβουλίες και δράσεις μας έχουν πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και η διαφορετικότητα αποτελεί αδιαμφισβήτητη προϋπόθεση. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας αυτή προς τους ανθρώπους μας καθώς φιλοδοξούμε να επιτύχουμε την διασφάλιση και αποδοχή της διαφορετικότητας αλλά και των ίσων ευκαιριών χωρίς στερεότυπα στον εργασιακό χώρο».

    Επιπλέον συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΚΕΑΝ, Σταύρος Μηλιώνης, «Η dentsu Greece, μέρος της dentsu International, του διεθνούς ομίλου παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην κατηγορία των Media, CXM, Creative, που αποτελείται στην Ελλάδα από τρία βραβευμένα media brands – Carat, dentsu X, iProspect – με κορυφαίες υπηρεσίες και λύσεις στην κατηγορία των media, έγινε μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Είμαστε σίγουροι ότι η υπογραφή της Χάρτας είναι η αφετηρία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων στην κατεύθυνση του σεβασμού της διαφορετικότητας με στόχο την ένταξη διαφορετικών ανθρώπων στα επαγγελματικά περιβάλλοντα».