Generali: Bazaar Αγάπης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή των Lion HEARTS

Ο εθελοντισμός και η ενεργός συμμετοχή αποτελούν βασικό στοιχείο του DNA της Generali. Ο οργανισμός που συνενώνει τις δυνάμεις των ανθρώπων του γύρω από τους πυλώνες της προσφοράς και της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο, επιδιώκει να δημιουργεί σταθερές σχέσεις με φορείς που προσφέρουν αξιόλογο και ουσιαστικό κοινωνικό έργο.

Φέτος, η καρδιά των Lion HEARTS χτυπά στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για λογαριασμό ξεχωριστών ανθρώπων. Από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου και από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, οι εθελοντές με το χαρακτηριστικό κόκκινο μπλουζάκι της Generali θα δώσουν το παρών στο ετήσιο Bazaar που διοργανώνει στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος «Το Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη», για να  βοηθήσουν στην επιλογή των χριστουγεννιάτικων δώρων και γλυκών που φτιάχτηκαν με περίσσια αγάπη και φροντίδα από τους φιλοξενούμενους του φορέα.

Στο ίδιο πλαίσιο, οι εθελοντές της Generali στη Θεσσαλονίκη θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Bazaar που διοργανώνει το «Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο» από τις 7 Δεκεμβρίου έως τις 15 Ιανουαρίου και καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στο «Κόκκινο Σπίτι» με τις μαρμελάδες και τα εδέσματα που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας.

H συμμετοχή στις συγκεκριμένες δράσεις εντάσσεται στο συνολικό πλάνο ενεργειών και κοινωνικών συνεργειών του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Generali που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο. Με μότο το εορταστικό Feel the love, η εταιρεία συνεχίζει με συνέπεια να προσφέρει στήριξη σε αντίστοιχους κοινωνικούς οργανισμούς με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιους δεσμούς.

Στόχο της Generali αποτελεί η ουσιαστική σύνδεση με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται. Ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των δικών της ανθρώπων σε ενέργειες που προάγουν τον εθελοντισμό και εξαίρουν τη σπουδαιότητα της ευθύνης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, επιτυγχάνεται το μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο ευαισθητοποίησης για την κατάκτηση της κοινωνικής ισορροπίας και ευημερίας.