Praktiker Hellas: Συμμετέχει και στον νέο κύκλο του «Ανακυκλώνω – ΑλλάΖΩ Συσκευή»

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, συμμετέχει ενεργά και στον νέο κύκλο του προγράμματος επιδότησης «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» υποστηρίζοντας έμπρακτα τα νοικοκυριά που θέλουν να αλλάξουν την παλιά ηλεκτρική συσκευή τους με μια λιγότερο ενεργοβόρα. Έχει ήδη εγκριθεί η παροχή 148.325 επιπλέον vouchers, για άτομα που είχαν ήδη ακολουθήσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης και είχαν χαρακτηριστεί «επιλαχόντες».
Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» αφορά στην αντικατάσταση και ανακύκλωση παλαιών ενεργοβόρων συσκευών και συγκεκριμένα κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών, με νέες συσκευές, με επιδότηση για την ανακύκλωση κάθε συσκευής έως 50%. Οι συσκευές που θα ανακυκλωθούν σε συνέχεια της επιχορήγησης, θα πρέπει να είναι άρτιες, για παράδειγμα να μην έχει αφαιρεθεί το ψυκτικό υγρό πριν την απεγκατάστασή τους, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν συγκεκριμένα όρια παλαιότητας ή άλλες ελάχιστες απαιτήσεις.
Η επέκταση του προγράμματος είναι μία ευκαιρία για να ανανεώσουμε τις ηλεκτρικές μας συσκευές εξοικονομώντας ενέργεια, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη βιωσιμότητα του πλανήτη, στη μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, αλλά και στην προώθηση της ανακύκλωσης ως τρόπου ζωής. Οι νέοι δικαιούχοι έχουν ήδη αρχίσει από την Παρασκευή 16/12 να ειδοποιούνται με μήνυμα στο κινητό τους και θα έχουν περιθώριο 90 ημερών από τη λήψη της απόφασης για την ολοκλήρωση των αγορών τους.
Στα 16 καταστήματα της Praktiker ή στο praktiker.gr θα βρει κανείς μια τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων κορυφαίων brands για την αντικατάσταση της παλιάς συσκευής: μεγάλες εκθέσεις σε οικιακά και φορητά κλιματιστικά, ψυγεία και καταψύκτες με πολλές επιλογές χωρητικότητας, διαστάσεων και δυνατοτήτων, καθώς επίσης και αμέτρητες επιλογές σε οικιακές – λευκές συσκευές. Επιπλέον, με την ανακύκλωση της παλιάς τους λευκής συσκευής ή του κλιματιστικού οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν δωροεπιταγή 30€ και έως 100€ αντίστοιχα, για επόμενη αγορά τους, μέσα από την πράσινη πρωτοβουλία της Praktiker «Ανακυκλώνω και Κερδίζω πράσινα».
Για την ορθή επιλογή συσκευής, καθοδήγηση για το πώς θα μεγιστοποιήσουμε τη θέρμανση του χώρου μας, αλλά και όλα τα tips για τη συντήρηση των συσκευών μας βρίσκεται στη διάθεσή μας η ομάδα «Clima Experts» που συμβάλλει σε όλη τη διαδικασία, από την επιλογή συσκευής μέχρι τις υπηρεσίες εγκατάστασης-απεγκατάστασης. Μάλιστα η Praktiker διαθέτει υπηρεσία δωρεάν παραλαβής συσκευών προς ανακύκλωση, αλλά και από τα μεγαλύτερα parking ανακύκλωσης στα οποία μπορεί ο καταναλωτής να αφήσει την παλιά ηλεκτρική συσκευή του.
Παράλληλα η εταιρεία παρέχει σημαντικές ευκολίες για την πραγματοποίηση των αγορών μέσα από μοναδικές τιμές και πληθώρα υπηρεσιών και προνομιακών προγραμμάτων: δυνατότητα αποπληρωμής έως 60 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής, το προνομιακό πρόγραμμα δόσεων Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ για αγορές με δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank, δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 249€, υπηρεσίες ενοικίασης trailer και ακόμα περισσότερα που θα ανακαλύψει ο ενδιαφερόμενος με ένα τηλέφωνο στο 210 99 40 000 ή στο praktiker.gr ή με μια επίσκεψη σε ένα από τα 16 καταστήματα της εταιρείας.
Η Praktiker Hellas ενισχύει διαρκώς την Περιβαλλοντική της Υπόσχεση ενσωματώνοντας στην ατζέντα της δράσεις – προγράμματα που στοχεύουν στην πράσινη ανάπτυξη και στηρίζοντας την προσπάθεια για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και κατ’ επέκταση μείωση του ενεργειακού κόστους για το μέσο νοικοκυριό.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα στο praktiker.gr