Wolt & Wolt Market: Εορταστική πρωτοβουλία για καλό σκοπό

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Wolt και το Wolt Market αναλαμβάνουν δράση και ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινωνικούς φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στην κάλυψη βασικών αναγκών συνανθρώπων μας. Έχοντας ως στόχο την υποστήριξη οικογενειών και ατόμων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, η Wolt και το Wolt Market μας καλούν να προσφέρουμε το ποσό της προτίμησης μας (από 5 έως 50 ευρώ), μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής, ενώ ταυτόχρονα, από την πλευρά τους, προσφέρουν επιπλέον τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ως δωρεά σε έναν από τους παρακάτω φορείς:

Η ενέργεια θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου και με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον εκάστοτε φορέα. Στη συνέχεια, όλα τα προϊόντα θα παραδοθούν στους φορείς για να προσφερθούν απευθείας στους ωφελούμενους τους, ενισχύοντας το πλέγμα κοινωνικής προστασίας στις τοπικές κοινωνίες. Από πλευράς τους, η Wolt και το Wolt Market θα προσφέρουν επιπλέον τρόφιμα, προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής ενισχύοντας τους συγκεκριμένους φορείς να πολλαπλασιάσουν τον αριθμό των ωφελούμενων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενέργεια είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία πέρυσι τα Χριστούγεννα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, ενώ φέτος η εορταστική αυτή πρωτοβουλία επεκτείνεται στο Αγρίνιο και την Κοζάνη. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση δεν συνδέεται με παραγγελία από την εφαρμογή της Wolt.

Μέσω της συγκεκριμένης εορταστικής πρωτοβουλίας, η Wolt και το Wolt Market έχουν ως στόχο να υποστηρίξουν τους συγκεκριμένους φορείς για να ανακουφιστούν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, συμβάλλοντας στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης.