Teleperformance Greece: Αγκαλιάζει με τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις της παιδιά που έχουν ανάγκη την στήριξή μας

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Teleperformance Greece στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί, στηρίζει οικογένειες και παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας για να περάσουν όμορφες γιορτές, συνεισφέροντας ενεργά στις τοπικές κοινωνίες.
Συγκεκριμένα η Teleperformance Greece προχώρησε σε δωρεά για την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS στη Βάρη και στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή, μεταδίδοντας το πνεύμα των εορτών, εργαζόμενοι της εταιρείας φρόντισαν να στολίσουν το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, στην Αθήνα, σε συνεργασία με τους μικρούς επισκέπτες και το εκπαιδευτικό προσωπικό, προσφέροντας έτσι απλόχερα χαμόγελα σε όλους.
Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις συμπεριέλαβαν επίσης τη στήριξη της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών, με δωρεές σε παιδιά που φιλοξενούνται σε παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, και αυτές τις γιορτινές μέρες βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους. Δωρεές πραγματοποιήθηκαν και προς το ορφανοτροφείο θηλέων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Χανίων «Άγιος Νεκτάριος» για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών. Μέσα από αυτές τις δράσεις υποστηρίχθηκαν 157 παιδιά.
Στη σημαντική φετινή πρωτοβουλία της Teleperformance Greece έρχεται να προστεθεί η υποστήριξη 10 ΜΚΟ, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου bazaar που πραγματοποιήθηκε 20 και 21 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα.
Τέλος, όπως κάθε χρόνο από το 2014 έτσι και φέτος, εργαζόμενοι της Teleperformance Greece προσφέρουν 933 εργάσιμες ώρες για να στηρίξουν το έργο του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), πραγματοποιώντας εξερχόμενες κλήσεις με στόχο τη διάδοση του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής». Το πρόγραμμα συμπληρώνει φέτος 24 χρόνια παρουσίας, ενώ η σημαντική ανταπόκριση του κόσμου κάθε χρόνο βοηθά στην εκπλήρωση του 1/3 των ευχών ετησίως.
Η διάθεση προσφοράς της εταιρείας αντικατοπτρίζει πλήρως το όραμά της για έναν κόσμο όπου όλοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες, ενώ μέσω των δράσεων της επιχειρεί να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δυνατό θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
Σε δήλωσή της η Μυρσίνη Σωτηροπούλου, Chief Marketing Officer της Teleperformance Greece, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που φέτος, μέσα από τις χριστουγεννιάτικες δράσεις μας, δώσαμε χαρά σε παιδιά και στις οικογένειές τους. Με έντονο αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς, προχωρήσαμε στην υλοποίηση των φετινών δωρεών, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά τα ιδρύματα και τους οργανισμούς που συνεργαστήκαμε για το τόσο σημαντικό έργο που επιτελούν, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και κινητήρια δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.»