Η Teleperformance «μεταφέρει» τη μαγεία των Χριστουγέννων σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Έρευνες έχουν αποδείξει, ότι κάθε φορά που προσφέρουμε στο συνάνθρωπό μας, γινόμαστε πιο ευτυχισμένοι.  Τα Χριστούγεννα, την πιο μαγική περίοδο του χρόνου, η προσφορά αγάπης κι αδελφοσύνης είναι πηγαία και εξωτερικεύεται με τον πιο δυνατό τρόπο. Στην Teleperformance Greece, την εταιρεία που για περισσότερα από 30 χρόνια στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία και την κοινωνία με αξιοπρέπεια και διακριτικότητα, η ανάγκη να εξωτερικεύσει τα αισθήματα γενναιοδωρίας και αλληλεγγύης έγινε για μια ακόμα φορά πράξη.

Με όχημα την αλληλεγγύη και τη διάθεση για εθελοντική προσφορά, η εταιρεία υποστήριξε δράσεις για παιδιά που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, αποχαιρετώντας μαζί τους το 2022 και βάζοντας τα θεμέλια στην ελπίδα για ένα καλύτερο νέο έτος.

Μέσα από πράξεις κοινωνικής ευθύνης, τα φετινά Χριστούγεννα, βρέθηκε δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη και το Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καλύψει βασικές ανάγκες των παιδιών. Επιπλέον, όμορφες στιγμές στο πνεύμα των Χριστουγέννων μοιράστηκαν εργαζόμενοι της Teleperformance με τους μικρούς επισκέπτες και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κέντρου Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, στην Αθήνα, όταν όλοι μαζί στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενισχύοντας έτσι τους μεταξύ τους δεσμούς.

Οι εορταστικές δράσεις περιλάμβαναν επίσης τη στήριξη της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών, με δωρεές για παιδιά που φιλοξενούνται σε παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, και αυτές τις γιορτινές μέρες βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους. Προσφορά αγάπης πραγματοποίησε η Teleperformance Greece και προς το ορφανοτροφείο θηλέων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Χανίων «Άγιος Νεκτάριος», καλύπτοντας βασικές ανάγκες των παιδιών, με τη μορφή δώρου, που τόσο πολύ αναζητούν τα παιδιά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Από αυτήν τη συνεισφορά ωφελήθηκαν συνολικά 157 παιδιά.

Η διάθεση για προσφορά ωστόσο, δεν σταματά εδώ. Το διήμερο 20 με 21 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία της Teleperformance Greece διοργανώθηκε χριστουγεννιάτικο bazaar στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, συγκεντρώνοντας έσοδα για να στηρίξουν το έργο 10 μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Παραδοσιακά επίσης, και για μια ακόμα χρονιά, η εταιρεία υποστήριξε τη δράση «Αστέρι της ευχής» του Make-A-Wish, προσφέροντας 933 εργάσιμες ώρες με την πραγματοποίηση εξερχόμενων κλήσεων με στόχο τη διάδοση του προγράμματος. Σε μια περίοδο δύσκολη για όλους, κινήσεις αγάπης κι ανθρωπιάς δημιουργούν δυνατό θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, ενισχύοντας την αισιόδοξη πλευρά της.

Η Teleperformance Greece, αποτελεί την πρώτη και μεγαλύτερη εταιρεία Customer Experience Management στην Ελλάδα, έχοντας λάβει σημαντικές διακρίσεις για το εργασιακό της περιβάλλον. Οι πράξεις ανθρωπιάς που υλοποίησε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης την περίοδο των Χριστουγέννων, είναι η εγγύηση για ένα πιο θετικό νέο έτος.