Delphi Economic Forum: Επιστρέφει με θεματική γύρω από το wellbeing

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει στις 26-29 Απριλίου, και για πρώτη φορά περιλαμβάνει μια μεγάλη θεματική ενότητα για τον τομέα του wellbeing και της ψυχικής και σωματικής υγείας.

Η έννοια της ευεξίας καταλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο στον σχεδιασμό και τις προτάσεις διεθνών οργανισμών, κυβερνήσεων και επιχειρήσεων, αλλάζοντας τις προτεραιότητες και την οπτική που κατανοούμε την εργασία και την ισορροπία μεταξύ καριέρας, οικογένειας και των χόμπι μας. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει ειδικές συζητήσεις για το πως οι επιχειρηματίες μπορούν να κατακτήσουν τόσο την επαγγελματική επιτυχία όσο και την προσωπική ευτυχία, για τα δικαιώματα και την προώθηση της ευεξίας στο χώρο εργασίας, για τη σημασία της ποικιλομορφίας, της συμπεριληπτικότητας και της ισότητας (D.E.I.), το πως μπορούμε να «μάθουμε» από την αποτυχία και ποιές είναι οι προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες που καλούμαστε να ασκήσουμε για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ζωής.

 

Για τα θέματα αυτά πρόκειται να ακούσουμε τις απόψεις πλήθους επιχειρηματικών στελεχών αλλά και οργανώσεων και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του wellbeing. Μεταξύ των κορυφαίων ομιλητών, ξεχωρίζει φυσικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στην ελληνική αθλητική ιστορία, κι ένας πραγματικός «life explorer». Θα μιλήσουν επίσης o Γιώργος Λαμπρινός, πρόεδρος και CEO της GEP ο Θεόφιλος Βασιλειάδης, CEO του Kariera, Agnes Alice Mariakaki, ψυχολόγος και CEO της Mindsearch, o Κωνσταντίνος Κίντζιος, Deputy Director ReGeneration, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, PCC Διευθύνουσα Σύμβουλος, Master Coach, Ομιλήτρια, Συγγραφέας, η Μυρτώ Λεγάκη, Ιδρύτρια & Director one breath, η Έλενα Ακτύπη, Managing Director We Lead.

Η παρακολούθηση του Φόρουμ online είναι ελεύθερη με εγγραφή εδώ