Coffee Island: Στηρίζει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Πατρών με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό

Εν όψει της γιορτής του Πάσχα, η Coffee Island μένει για άλλη μια χρονιά πιστή στην παράδοση της ανταλλαγής ευχών και δώρων εντός του οργανισμού, επιλέγοντας να στηρίξει φέτος το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Πατρών, δημιουργώντας μαζί του μια μοναδική και ξεχωριστή λαμπάδα για τους ανθρώπους της εταιρείας. Μέσα από αυτήν την παράδοση, η Coffee Island δίνει έμφαση στις αξίες, πάνω στις οποίες στηρίζεται η εταιρεία και αποτελούν πρωταρχικό της μέλημα, σε κάθε ενέργεια που αφορά τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.

Φέτος, η Coffee Island στηρίζει και βοηθάει έμπρακτα το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Πατρών που είναι επιφορτισμένο με τη σχολική και επαγγελματική κατάρτιση παιδιών με ιδιαίτερες ανάγκες. Με βασικό συνεργάτη και βοηθό στο εγχείρημα τον καθηγητή του σχολείου, κ. Φιλιππόπουλο, τα παιδιά που παρακολουθούν το εργαστήριο ξυλοτεχνίας, μαζί με τους καθηγητές τους, δημιούργησαν, κόλλησαν και έβαψαν τα ξύλινα πασχαλινά στολίδια για τις 270 λαμπάδες που θα μοιραστούν σε όλους τους εργαζόμενους της Coffee Island. H εταιρεία από την πλευρά της, θα συνδράμει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Πατρών με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό, που είναι απαραίτητος για τις λειτουργίες του σχολείου και των εργαστηρίων των παιδιών.

Για άλλη μια φορά, η Coffee Island αποδεικνύει έμπρακτα πως στηρίζει την τοπική κοινωνία και με αφοσίωση στέκεται δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη αλλά και σε ό,τι κάνει τον κόσμο καλύτερο, ξεκινώντας από την πόλη της Πάτρας.