Mars Hellas: Δίπλα στους πληγέντες

Η Mars Hellas, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, φροντίδας και προσφοράς και με στόχο την υποστήριξη των ανθρώπων και των ζώων που δοκιμάζονται από την καταστροφική πλημμύρα στη Θεσσαλία, προχώρησε στην άμεση δωρεά τροφίμων με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων.

Η εταιρεία διέθεσε περισσότερες από 42.000 μερίδες ζαχαρωδών και ρυζιού στην Τράπεζα Τροφίμων, προκειμένου να συμβάλει στην κάλυψη βασικών αναγκών των κατοίκων των περιοχών που δοκιμάστηκαν από τις πλημμύρες που έπληξαν τις Θεσσαλικές πόλεις στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα, προσέφερε περισσότερες από 65.000 μερίδες για τη σίτιση ζώων συντροφιάς από πλημμυροπαθείς περιοχές, που φροντίζει ο Σύλλογος Εθελοντών Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Νομού Λάρισας, στο σταθμό που στήθηκε από την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων και το Zero Stray Pawject.

Η Mars Hellas, όπως σε κάθε έκτακτη εθνική ανάγκη, έτσι και τώρα, προχώρησε στην έμπρακτη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, αυτές τις δύσκολες στιγμές.