Βίκος: Χορηγός ενυδάτωσης στο Navarino Challenge

Τo Navarino Challenge, ένα από τα σπουδαιότερα πολυαθλητικά γεγονότα στην Ευρώπη, επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου στην Costa Navarino, στην Πύλο. Και φέτος, η εταιρεία Βίκος θα δώσει το «παρών» ως Official Water, προωθώντας το ευ αγωνίζεσθαι και στηρίζοντας την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων.

Περισσότερες από 40 παράλληλες αθλητικές δράσεις θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων W Costa Navarino και The Westin Resort Costa Navarino, συμπεριλαμβανομένων άνω των 17 παιδικών δραστηριοτήτων. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι εκεί για να ενυδατώσει και να δροσίσει τους αθλητές και τους επισκέπτες της διοργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα θα χορηγήσει και μέρος του απαιτούμενου αθλητικού εξοπλισμού.

Και φέτος, το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας θα ταξιδέψει και στις νεότερες γενιές, καθώς θα πραγματοποιηθεί διαδρομή τρεξίματος 1χλμ. για παιδιά έως 9 ετών, δράση που είναι powered by Βίκος. Ανάμεσα στις παράλληλες δραστηριότητες θα είναι και το Spinning Challenge, επίσης powered by Βίκος.

Τιμώμενο πρόσωπο του Navarino Challenge 2023 θα είναι η καλύτερη Ελληνίδα βαδίστρια όλων των εποχών, δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία θα βραβευθεί για τη συνολική της συνεισφορά στον αθλητισμό.

Το Navarino Challenge διοργανώνεται από την ActiveMedia Group, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στις ελληνικές δράσεις του προγράμματος #BeactiveHellas 2023 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η συμμετοχή της εταιρείας Βίκος στο Navarino Challenge, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», ενώ όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.