Coffee Berry: Γίνεται Ροζ για όλο τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε παγκόσμιο επίπεδο και η Coffee Berry του Ομίλου Grand προχωράει σε δράσεις που ενισχύουν την προσπάθεια αυτή της διάδοσης σημαντικών μηνυμάτων για τη νόσο.

Με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία στηρίζει το έργου της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. που αποτελεί τον μοναδικό μη κερδοσκοπικό φορέα στην Ελλάδα που, όχι μόνο παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αλλά κυρίως αντιμετωπίζει τη νόσο και περιθάλπει ασθενείς με καρκίνο του μαστού που ανήκουν σε οικονομικά και κοινωνικά πιο ευάλωτες ομάδες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Coffee Berry το limited edition ρόφημα με το χαρακτηριστικό όνομα, “Pink- Β- Cause“. Οι καταναλωτές απολαμβάνοντας το νέο ρόφημα στηρίζουν και οι ίδιοι το πολύτιμο έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ καθώς μέρος των, εσόδων του θα διατεθούν για τις ανάγκες του οργανισμού.

Παράλληλα, η Coffee Berry από κοινού με την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ, διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης στις εγκαταστάσεις παραγωγής της στο Κορωπί, για όλους τους εργαζομένους με σκοπό την ενημέρωση και την αφύπνιση για τη σημασία της πρόληψης της νόσου, καθώς και για την αντιμετώπιση της.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από ιατρό, χειρουργό μαστολόγο, ψυχολόγο με εξειδίκευση σε θέματα υγείας και εκπροσώπους της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.. Ιδιαίτερα συγκίνησε η μαρτυρία μιας survivor της νόσου, που είχε δίπλα στο δύσκολο ταξίδι της την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και μοιράστηκε με όλους τους παρευρισκόμενους την εμπειρία της.

Στηρίξτε κι εσείς το έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ απολαμβάνοντας το ρόφημα Pink-B-Cause στο κοντινότερο Coffee Berry.