GEP: Δωρεάν Εκπαιδεύσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία 2023

Η GEP,  ηγέτιδα εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΥΑΕ), διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια, στο πλαίσιο της  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία 2023 (23 – 26 Οκτ).

Ειδικότερα, η GEP έχοντας ως στόχο την πρόληψη και την προστασία των εργαζομένων  από προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο χώρο εργασίας, καθώς και τη συμβολή της υγιούς και ασφαλούς εργασίας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και παραγωγικότητας, υλοποιεί δωρεάν διαδικτυακές εκπαιδευτικές δράσεις προς όλους τους ενδιαφερόμενους, πάνω σε θέματα που αφορούν στην πυρασφάλεια (23/10), τις πρώτες ψυχολογικές βοήθειες (24/10), ΚΑΡΠΑ και απινίδωση (25/10) και τις πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας (26/10).

Με την εν λόγω πρωτοβουλία, η GEP στοχεύει να ενδυναμώσει τους συμμετέχοντες με απαραίτητες γνώσεις και πολύτιμες δεξιότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενδυναμώνοντας τον εαυτό μας και προσφέροντας στην κοινωνία.

Η εταιρία θέλοντας να μοιραστεί αυτή τη σειρά εκπαιδευτικών δράσεων με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας,  σας καλεί να εγγραφείτε στα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια που ξεκινούν 23 έως 26 Οκτωβρίου. Εγγραφές εδώ

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία διαμοιρασμού τεχνογνωσίας με επίκεντρο τον άνθρωπο.