e-shop.gr: Δωρεά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

To eshop.gr, το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, Δράσεις Ευθύνης, επιλέγει να επισκεφτεί το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, με στόχο να τιμήσει τον φορέα για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

 

Το Σικιαρίδειο είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που λειτουργεί ως Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Ατόμων Με Αναπηρία με ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες και εργαστήρια κατάρτισης, δημιουργίας κι εκπαίδευσης. Σκοπός του είναι να προσφέρει ψυχική, κοινωνική και θεραπευτική φροντίδα σε παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση με κύριο στόχο του, την ομαλή ένταξη τους στην κοινωνία αλλά και την επαγγελματική τους κατάρτιση για την καλύτερη προσαρμογή τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

 

Η ομάδα του e-shop.gr επισκέφτηκε και παραχώρησε δωρεάν ηλεκτρικές συσκευές στο Σικιαρίδειο, με στόχο να συμβάλλει στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών που προκύπτουν  στο Ίδρυμα. Επίσης, απέδωσε τιμητική πλακέτα στο προσωπικό και τους εθελοντές,  ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης δραστηριότητας τους.

 

Η πρόεδρος του Σικιαριδείου Ιδρύματος, κ. Λιούτα, υποδέχτηκε εγκάρδια την ομάδα του e-shop.gr και αναφέρθηκε σε όλες τις πολυδιάστατες δραστηριότητες που συντελούν στην δημιουργική απασχόληση των νέων.

 

Την συνάντηση σφράγισε μια πολύ ευχάριστη ξενάγηση στα 18 στρέμματα που καλύπτουν οι εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, όπου προέκυψε και η μοναδική ευκαιρία η ομάδα του eshop .gr να γνωρίσει τους εκπαιδευόμενους και να αλληλεπιδράσει  μαζί τους!