Samsung Electronics Hellas: Χρυσός Χορηγός για 7η χρονιά στο Ladies Run

H Samsung Electronics Hellas υποστήριξε ως Χρυσός Χορηγός το 11ο Ladies Run, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Astir Beach. Εκατοντάδες γυναίκες έδωσαν το παρόν, λαμβάνοντας μέρος στο ομορφότερο δρομικό event της πόλης στην Αθηναϊκή ριβιέρα.

 

Στο ειδυλλιακό τοπίο του Astir Beach, οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Samsung Booth και να ανακαλύψουν την 5η γενιά αναδιπλούμενων smartphones καθώς και τα νέα wearables του οικοσυστήματος Samsung Galaxy. Οι runners δοκίμασαν τις προηγμένες δυνατότητες του Galaxy Z Flip5 που, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό και τις διευρυμένες δυνατότητες λήψης selfies, αποτελεί την ιδανική επιλογή smartphone για όλους όσοι αγαπούν τη δημιουργία περιεχομένου εν κινήσει. Από το Samsung Booth ήταν επίσης, τα Galaxy Watch6, τα νέα smartwatches της Samsung που με τις δυνατότητες σωματικών μετρήσεων, ακόμη και κατά τον ύπνο, βοηθούν τους χρήστες να ξεκλειδώσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Ακόμη, οι Ladies δοκίμασαν τα ολοκαίνουργια ασύρματα ακουστικά της Samsung, Galaxy Buds FE, με ήχο υψηλής ευκρίνειας.

 

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η αψίδα της Samsung σηματοδότησε την έναρξη και τον τερματισμό του αγώνα ενώ, η εταιρεία προσέφερε μοναδικά δώρα τεχνολογίας στις runners που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους. Η μεγάλη νικήτρια του αγώνα, Ειρήνη Τσουπάκη, που τερμάτισε στον αγώνα των 5 χλμ. με χρόνο 17:57 έλαβε ως δώρο ένα Samsung Galaxy Z Flip5, η Εμμανουέλα Πλάκα που τερμάτισε δεύτερη έκανε δικό της ένα Galaxy Watch6, ενώ στην τρίτη runner, Ντενίζ Δημάκη, δόθηκε voucher αξίας 100€ για το Samsung eShop.

 

Στη φετινή διοργάνωση του Ladies Run, προστέθηκε η νέα ηλικιακή κατηγορία 15 – 17 ετών, με την πρώτη νικήτρια να κερδίζει ένα Samsung Galaxy S23, ενώ η δεύτερη και η τρίτη στην κατάταξη επιβραβεύθηκαν με vouchers των 150€ και 100€ αντίστοιχα, για το Samsung eShop. Ακόμη, τρεις τυχερές που πραγματοποίησαν την εγγραφή τους στον αγώνα στο στάδιο των Early Birds, έκαναν δικά τους τα μοναδικά ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Live, για να απολαμβάνουν κάθε δρομική διαδρομή παρέα με την αγαπημένη τους μουσική.

 

Από την ημέρα δεν έλειψαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και τα videos μπροστά από το ειδικά σχεδιασμένο για την ημέρα του αγώνα, photo booth της Samsung Electronics Hellas.

 

Η δυναμική παρουσία της Samsung στο χώρο του event έδωσε στην ημέρα μία νότα τεχνολογίας, ενθαρρύνοντας τις runners να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεπεράσουν τα όριά τους.