Βίκος: Φύτεψε 1.000 δενδρύλλια στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση της We4all

Περισσότεροι από 500 εθελοντές έδωσαν δυναμικό παρών στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργάνωσε ο περιβαλλοντικός οργανισμός We4all, με την υποστήριξη της εταιρείας Βίκος, στις 4 Νοεμβρίου στο Γαλάτσι.

Η εταιρεία Βίκος ανταποκρίθηκε άμεσα για ακόμα μία φορά στην πανελλήνια πρωτοβουλία της We4all, η οποία κάλεσε όλους τους πολίτες της χώρας να δώσουν νέα πνοή στη δική τους γειτονιά, με ένα δέντρο, ένα φυτό ή ένα λουλούδι.

 

Φυτεύουμε εκεί που μπορούμε, εκεί που επιτρέπεται

 

Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και τη συγκινητική τους υποστήριξη, η ομάδα της Βίκος Α.Ε. φύτευσε 1.000 δενδρύλλια, για την αναγέννηση του περιβάλλοντος.

Η στρατηγικής σημασίας δράση, καθώς και η συνεχής συνεργασία με την We4all, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος με τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Μέχρι σήμερα έχουν φυτευτεί περισσότερα από 6.000 δέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών, γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία της κινητοποίησης και της συγκέντρωσης δυνάμεων σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, Corporate & Marketing Tech Manager της Βίκος Α.Ε, δήλωσε σχετικά: «Η εταιρεία Βίκος πορεύεται με ένα σκοπό να ζούμε αρμονικά και επιχειρούμε υπεύθυνα. Συμμετέχουμε ενεργά στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργανώθηκε από τη we4all, φυτεύοντας 1000 δενδρύλλια στο Γαλάτσι με σκοπό να πρασινίσουμε την πόλη μας, εδώ που ζούμε, εδώ που εργαζόμαστε, στο δικό μας περιβάλλον.»

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος, συνιδρυτής της We4all, ανέφερε: «Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο πανελλήνιο κάλεσμά μας, και την ομάδα της εταιρείας Βίκος για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της. Η σημερινή δράση μας δίνει την ενέργεια και την ελπίδα που χρειαζόμαστε ώστε να συνεχίζουμε το έργο μας, σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Πέραν από τα 1000 δέντρα που φυτεύτηκαν το Σάββατο στο Γαλάτσι από τους εθελοντές και σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου, υπολογίζουμε ότι πάνω από 35.000 δέντρα φυτεύτηκαν από πολίτες όλης της χώρας, από την Ορεστιάδα μέχρι και το Ρέθυμνο. Τους ευχαριστούμε όλους που με τις πράξεις τους έκαναν την χώρα μας πιο βιώσιμη.»