Με πλήρως ανανεωμένο site οι Γιατροί του Κόσμου

Η πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα των Γιατρών του Κόσμου βρίσκεται στον “αέρα”. Η νέα ιστοσελίδα https://mdmgreece.gr/ περιλαμβάνει ένα εύχρηστο μενού, κάνοντας την πλοήγηση φιλική προς τον χρήστη ενώ παρέχει άμεσα και κατανοητά όλες τις πληροφορίες για την Οργάνωση, την αποστολή τους και τις δράσεις τους, τα προγράμματά τους και όλα τους τα νέα.

Μέσα από φωτογραφίες, multimedia και χρηστικά infographics μπορεί εύκολα και γρήγορα ο χρήστης να μάθει τα πάντα για την συνολική δράση των Γιατρών του Κόσμου. Το πολύ εύχρηστο χρονολόγιο με σημεία σταθμούς της Οργάνωσης από την ίδρυσή της αποτελεί έναν άμεσο τρόπο για να μάθει ο χρήστης την ιστορία της.

Παράλληλα, μέσα από την κατηγορία “Εκδόσεις”, ο χρήστης μπορεί να βρει συγκεντρωμένο όλο το ενημερωτικό υλικό, τις αναφορές και τις εκδόσεις του φορέα. Ο σύγχρονος σχεδιασμός της ιστοσελίδας καθιστά προσιτή την έγκυρη ενημέρωση τόσο για την Οργάνωση όσο και για το πως μπορεί οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει και να βοηθήσει στο έργο των Γιατρών του Κόσμου.

Το νέο ανανεωμένο site των ΓτΚ δημιουργήθηκε στο ευρύτερο πλαίσιο υλοποίησης του τριετούς Στρατηγικού Πλάνου ΘΕΟ.ΡΟ*. που επιχορηγείται από το πρόγραμμα Active citizens fund, το οποίο εστιάζει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της Κοινωνίας των Πολιτών.

Η νέα ιστοσελίδα των Γιατρών του Κόσμου σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τα γραφεία AG Design Agency και Lab21.

*Το έργο ΘΕΟ.ΡΟ. υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης τους Γιατρούς του Κόσμου. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 15 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr