Η Βίκος με τη HOPEgenesis συνεχίζουν να μεγαλώνουν μαζί την οικογένεια της Ηπείρου

Η Βίκος Α.Ε. σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας «Ο Β-οίκος της ζωής μας», για δεύτερη συνεχή χρονιά προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης στην οικογένεια της Ηπείρου και την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών μέσα από το πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής» ξεκίνησε το 2022, φέρνοντας ήδη τα πρώτα χαρμόσυνα νέα με τη γέννηση των δύο πρώτων βρεφών. Έτσι, η αγκαλιά αγάπης στις τοπικές κοινότητες της Ηπείρου αποκτά ακόμα πιο ισχυρούς δεσμούς και η ελπίδα να μεγαλώσουν οι οικογένειες γίνεται ακόμα πιο μεγάλη.

Η Βίκος συνεχίζει να στηρίζει τη HOPEgenesis και το θεσμό της οικογένειας, συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα της ελληνικής περιφέρειας και στέκεται δίπλα σε γυναίκες μόνιμες κατοίκους των Δήμων Ζαγορίου, Πωγωνίου και Ζίτσας, που είναι ήδη έγκυες ή επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, παρέχοντας την πλήρη οικονομική κάλυψη εξετάσεων, μετακινήσεων και τοκετού και το κυριότερο την ψυχολογική και ηθική συμπαράσταση που έχουν ανάγκη.