Ίδρυμα Χατζηγάκη: Στο πλευρό των πολύτεκνων οικογενειών

Φέτος, για πρώτη φορά το Ίδρυμα Χατζηγάκη προχωρά στην υλοποίηση καμπάνιας ευαισθητοποίησης, Εσύ, Πόσα Πακέτα Αγάπης Βλέπεις; για το Πρόγραμμα Πακέτα Αγάπης με στόχο αυτά τα Χριστούγεννα να σταθεί αρωγός σε 200+ ευάλωτες οικογένειες (τρίτεκνες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές).

 

Στόχος: Αντί για χριστουγεννιάτικα δώρα προσκαλούμε τον/την καθένα/μία ή  εταιρείες να προσφέρουν με μία δωρεά ένα ή περισσότερα Πακέτα Αγάπης σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Αρκεί ένα Πακέτο Αγάπης για να κάνουμε όλοι μαζί, συλλογικά, την διαφορά.

 

Το Πρόγραμμα Πακέτα Αγάπης

 

Υλοποιείται από το 2012 με στόχους: α) την έμπρακτη στήριξη ευάλωτων οικογενειών (τρίτεκνων, πολύτεκνων, μονογονεϊκών), β) την έμπρακτη άμβλυνση κοινωνικό-οικονομικών ανισοτήτων.

 

Το πρόγραμμα μέχρι σήμερα έχει στηρίξει 500+ οικογένειες σε Αττική και Περιφέρεια. Τα Πακέτα Αγάπης περιλαμβάνουν είδη όπως: τρόφιμα, σχολικά, παιχνίδια, εποχιακά (Χριστουγεννιάτικα, Πασχαλινά), πρώτης ανάγκης (προϊόντα υγείας).

 

Το Πρόγραμμα υλοποιείται πάντα σε συνεργασία με Δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας αλλά και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς που εστιάζουν στη στήριξη ευάλωτων οικογενειών.

 

Φτιάξτε το δικό σας Πακέτο Αγάπης

 

Χρηματική Δωρεά επιλέγοντας την κατηγορία

«Πακέτα Αγάπης | Πολύτεκνες Οικογένειες»

 

Κάθε δωρητής λαμβάνει αναλυτικά τον τελικό αριθμό Πακέτων Αγάπης ο οποίος προκύπτει από την συνεισφορά του αλλά και τις περιοχές δράσης και αποστολής των Πακέτων.