Deloitte: Διοργανώνει το 2023 Global Human Capital Trends Event με θέμα «Leading in a Boundaryless World»

H Deloitte Ελλάδος διοργανώνει το 2023 Global Human Capital Trends Event, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία της στο Μαρούσι. Στην εκδήλωση, με θέμα «Leading in a Boundaryless World», εξειδικευμένα στελέχη από την παγκόσμια και την εγχώρια αγορά θα παρουσιάσουν τις σημαντικές τάσεις της αγοράς εργασίας και θα συζητήσουν για τεχνικές πλοήγησης και ανάπτυξης σε ένα εργασιακό περιβάλλον που διαρκώς μετασχηματίζεται ψηφιακά.

 

Στην εκδήλωση, CEOs και ηγετικά στελέχη του Human Capital θα μοιραστούν συμπεράσματα και στρατηγικές για τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας και θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για το πώς ο τρόπος ηγεσίας και διοίκησης μπορεί να είναι επωφελής τόσο για το εργατικό δυναμικό όσο και για τις επιχειρήσεις.

 

Ο Yves Van Durme, Deloitte LLP Partner, Global Organization Transformation Leader και ο Τίμης Ράλλης, Organization Transformation Leader της Deloitte Greece θα συζητήσουν για το πώς μπορεί η ηγεσία των εταιρειών να αξιοποιήσει τη δύναμη του εργατικού δυναμικού για να συνδημιουργήσουν το νέο χώρο εργασίας.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Γιώργο Μαργώνη, CEO της Papastratos και τον Βασίλη Ραμπάτ, Managing Director της Xerox Greece και Chairman του ACEO να συνομιλούν με τη Νίκη Συροπούλου, Academy Leader της Deloitte Greece, για το πώς οι τάσεις στην παγκόσμια αγορά επηρεάζουν την ελληνική αγορά εργασίας και για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβουν οι ηγέτες, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που παρουσιάζει ο νέος, χωρίς όρια, κόσμος της αγοράς εργασίας.

 

Η Σάρα Φιδέλη, Chief People Officer της Mytilineos, η Εύη Χατζηιωάννου, General Manager & Group HR της Εθνικής Τράπεζας, ο Γιώργος Κουμαρτζής, Chief People Officer της Dixons Greece, και ο Φάνης Βουτσαράς, General Manager, Human Resources του MOH Group θα συζητήσουν για το πώς οι οργανισμοί στην Ελλάδα επαναπροσδιορίζουν την εργασία μέσα από μια προσέγγιση που βασίζεται στις δεξιότητες και για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν το διαθέσιμο ταλέντο για την παραγωγή αξίας. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Γιώργος Φράγκος, Partner, Human Capital Leader της Deloitte Greece.

 

Η διοργάνωση αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών με κορυφαίους επαγγελματίες, που θα αναδείξει πολύτιμες στρατηγικές για μία επιτυχημένη ηγεσία στο εργασιακό οικοσύστημα που συνεχώς εξελίσσεται.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στον σύνδεσμο που βλέπετε εδώ.

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική ατζέντα της εκδήλωσης εδώ.

 

Ημερομηνία Διοργάνωσης: 13 Νοεμβρίου 2023

Χώρος διεξαγωγής: Auditorium Deloitte Premises

Ώρες διεξαγωγής: 16:30-20:00