Η Choose δημιουργεί τη φετινή καμπάνια επικοινωνίας για τα Retail Business Awards 2023

Η Choose Strategic Communications Partner, σε ρόλο Creative Partner, έχει αναλάβει την επικοινωνία των Retail business Awards 2023, του μοναδικού και μακροβιότερου θεσμού της αγοράς του λιανεμπορίου.

 

Με κεντρικό μήνυμα: «No fairy tales, only retail stories» η καμπάνια επικοινωνίας της Choose Strategic Communications Partner αναδεικνύει τη φιλοσοφία ενός θεσμού που βραβεύει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που ανταποκρίνονται με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα στις προκλήσεις της εκάστοτε εποχής. Τους πρωταγωνιστές ενός κλάδου που αποτελεί την καρδιά της πραγματικής οικονομίας, εκεί που δεν χωράνε παραμύθια και εκεί που καθρεφτίζεται η αλήθεια της αγοράς. Όσο ανατρεπτική και απρόσμενη κι αν είναι.

 

Τα φετινά Retail Business Awards με ανανεωμένη εικόνα θα αποτελέσουν για μία ακόμα φορά τη μεγάλη γιορτή του λιανεμπορίου, το σημείο που θα αναδειχθούν όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου που μπορεί να μην αντιμετώπισαν δράκους και μάγισσες τα τελευταία χρόνια, αλλά απάντησαν με επιτυχία στις πολλαπλές προκλήσεις της εποχής και της Ελληνικής αγοράς. Αν και, υπήρξαν και στιγμές που έπρεπε να κάνουν έως και μαγικά για να ξεφύγουν από τις ρεαλιστικές (έως και σουρεαλιστικές) δυσκολίες.

 

Η σπονδυλωτή καμπάνια που βρίσκεται ήδη στον αέρα σε έντυπα και ηλεκτρονικά  προβάλει με χιουμοριστικό τρόπο τις δεξιότητες των ανθρώπων του χώρου και παράλληλα τους προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή.