Kärcher Greece: Στηρίζει για 3η χρονιά την καμπάνια αφύπνισης «Καθαρή Εβδομάδα»

Για τρίτη χρονιά η Kärcher Greece στηρίζει την καμπάνια αφύπνισης «Καθαρή Εβδομάδα» με στόχο να ειπωθεί ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που φροντίζουν να είναι οι πόλεις μας, οι δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι καθαροί.

Η Kärcher Greece, εδώ και 30 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες που προάγουν την ποιότητα της ζωής. Για τον λόγο αυτό εκφράζει με τον δικό της τρόπο το «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη να είναι οι χώροι που κυκλοφορούμε καθαροί. Στόχος της δράσης είναι να αφυπνίσουμε τους πολίτες και όλοι να συμμετέχουμε ενεργά με τις καθημερινές μας πράξεις για ένα περιβάλλον περισσότερο φιλικό στον άνθρωπο.

Η πρωτοβουλία θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Φιλικής Εταιρίας στο Παλαιό Φάληρο, όπου θα φωταγωγηθεί η πρώτη κίτρινη καρδιά της καμπάνιας, σήμα κατατεθέν της δράσης, η οποία και θα παραμείνει φωταγωγημένη και τοποθετημένη για μια εβδομάδα, συμβολίζοντας την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό στους ανθρώπους της καθαριότητας. Οι επόμενες δυο καρδιές, θα ταξιδέψουν η μία στην Καλαμάτα και η τρίτη στο Αγρίνιο, μεταφέροντας το Ευχαριστώ σε κάθε άκρη της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της «Καθαρής Εβδομάδας» κεντρικά σημεία σε όλη την χώρα θα φωταγωγηθούν με κίτρινο χρώμα για να εκφράσουμε όλοι μαζί το μεγαλύτερο συμβολικό «ευχαριστώ» που έχει ειπωθεί προς τους ανθρώπους της καθαριότητας και στην υπενθύμιση αυτής της απλής μα τόσο σημαντικής χειρονομίας. Επίσης, το δικό τους «Ευχαριστώ» συμβολικά μπορούν να το πουν όλοι μέσα από την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας https://katharievdomada.gr/ πατώντας στη μεγάλη κίτρινη καρδιά, συνδράμοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου και αναγνώρισης όσων φροντίζουν για ένα φιλικό προς τον άνθρωπο περιβάλλον.

Υποστηρικτές της καμπάνιας αλλά και συνοδοιπόροι στην επίτευξη του στόχου να αυξήσουμε τα ευχαριστώ προς τιμήν όλων αυτών που καθημερινά μεριμνούν για να είναι οι γειτονιές και οι χώροι μας καθαροί είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, και ο σεφ Γιώργος Τσούλης. Η φετινή Καθαρή Εβδομάδα βρίσκει πολλούς ένθερμους υποστηρικτές που αγκαλιάζουν την καμπάνια αφύπνισης και μεταλαμπαδεύουν το δικό τους μήνυμα ευγνωμοσύνης. Η εθελοντική οργάνωση Humanity Greece, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Pet City, η Καρυδάκης Media και το DPG Digital Media Group, ως χορηγοί επικοινωνίας, θα δώσουν δυναμικό παρών συμμετέχοντας στις ενέργειες που θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η καμπάνια αφύπνισης «Καθαρή Εβδομάδα» με την στήριξη της Kärcher Greece πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά και στόχο έχει να φωτίσει τους συνανθρώπους μας που εργάζονται κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες για ένα πιο καθαρό περιβάλλον. Η καθιερωμένη συνάντηση με την Κίτρινη Καρδιά της πρωτοβουλίας θα γίνει τέλη Νοεμβρίου. Αυτή την χρονιά, η Καθαρή Εβδομάδα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 26 Νοεμβρίου.