Media Strom: Στηρίζει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Media Strom εκφράζει και φέτος την αγάπη της για τα παιδιά, στηρίζοντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με πλήρη σύνολα ύπνου, ενδυναμώνοντας έτσι το «αποτύπωμα αγάπης» της σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις προϊόντων Media Strom θα διατεθεί με στόχο να προσφερθούν 47 πλήρη σύνολα ύπνου (στρώματα, προστατευτικά και μαξιλάρια) σε σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Αρχαία Κόρινθο, τα Μελίσσια, τον Καρέα, το Φοίνικα Θεσ/νίκης, το Μοσχάτο και το Μαρούσι.

 

Πέρα από την πρακτική αξία του εξοπλισμού, η αγαπημένη εταιρεία που επενδύει αδιάκοπα στην επιστημονική έρευνα για να δημιουργεί τεχνολογίες που απογειώνουν την εμπειρία του ύπνου, εκφράζει με τον τρόπο αυτό και έναν τρυφερό συμβολισμό: ότι κάθε παιδί στον κόσμο αξίζει να έχει μια φωλιά για τα όνειρά του.

 

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά που μπορούμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι αγάπης στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει, εδώ και πολλά χρόνια, “Το Χαμόγελο του Παιδιού”», δήλωσε ο Γιώργος Ι. Νιάρχος, Γενικός Διευθυντής της Media Strom. «Πιστεύουμε πως όλοι οι άνθρωποι δικαιούμαστε να κοιμόμαστε όσο καλύτερα γίνεται, γεγονός που μας γεμίζει ευθύνη για να διασφαλίσουμε στα παιδιά του οργανισμού μια φωλιά γαλήνιου ύπνου για να ονειρεύονται ήσυχα!».