LPC: Έφτιαξε υπαίθριο γυμναστήριο στο Αγροκήπιο του Δήμου Ασπροπύργου

Η LPC, θυγατρική του Ομίλου Motor Oil, συνεχίζει σταθερά να υποστηρίζει την τοπική κοινωνία με δράσεις που βελτιώνουν τη ζωή πολιτών του Δήμου Ασπροπύργου. Σήμερα δόθηκε σε λειτουργία ένα νέο υπαίθριο γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται εντός του Αγροκηπίου, ενός πανέμορφου πολυχώρου άθλησης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού του Δήμου.

 

Αυτή η δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι μέρος μιας σειράς από οργανωμένες κινήσεις της εταιρείας με σύνθημα «Δίπλα σας, σταθερά» και με στόχο να υποστηρίζει την τοπική κοινωνία και να ανταποδίδει στην κοινότητα της περιοχής που δραστηριοποιείται. Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο η LPC είχε προχωρήσει με μια αντίστοιχη πρωτοβουλία με τη δημιουργία υπαίθριου γυμναστηρίου στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ασπροπύργου.

 

Εκπρόσωποι της LPC , ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος επισκέφθηκαν το νέο υπαίθριο γυμναστήριο στο Αγροκήπιο και δήλωσαν σχετικά με τη δράση:

 

Ο κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε σήμερα το υπαίθριο γυμναστήριο και εμπλουτίζουμε το πανέμορφο Αγροκήπιο του Δήμου Ασπροπύργου με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες για τους πολίτες μας. Πρωτοβουλίες όπως αυτή της LPC βοηθούν σημαντικά στην υλοποίηση έργων που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων της περιοχής».

 

Ο κ. Νίκος Μελετίου, Δήμαρχος Ασπροπύργου, πρόσθεσε: «Σήμερα εγκαινιάζουμε μια ακόμα προσφορά της εταιρείας LPC, μιας εταιρείας που αποτελεί ενεργό συνομιλητή και συνεργάτη του Δήμου μας με σκοπό να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των δημοτών μας αλλά και οι προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου. Οι δράσεις εταιρικής κοινωνική ευθύνης της LPC που «καλλιεργήσαμε» τα τελευταία χρόνια αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση  τόσο για την αυτοδιοίκηση όσο και για το επιχειρείν».

 

Ο κ. Βασίλης Μόνος, Εμπορικός Διευθυντής LPC, δήλωσε: «Βρισκόμαστε και πάλι εδώ, περίπου ένα χρόνο μετά την εγκατάσταση του 1ου υπαίθριου γυμναστηρίου στο Μητροπολιτικό Πάρκο του Δήμου Ασπροπύργου, για να εγκαινιάσουμε το νέο υπαίθριο γυμναστήριο στο Αγροκήπιο.

 

Η LPC σαν εταιρεία θέλει να έχει ανθρώπινο πρόσωπο και αυτό ξεκινά με δράσεις και πρωτοβουλίες που ωφελούν την κοινωνία μας. Ελπίζουμε με το νέο υπαίθριο γυμναστήριο να αποκτήσει ακόμη περισσότερος κόσμος πρόσβαση στην άθληση και να ωθήσει μικρούς και μεγάλους σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η συνεισφορά στην τοπική κοινωνία αποτελεί προτεραιότητα και είναι συνυφασμένη με τη δραστηριότητά μας».

 

Η LPC, μέσα από ενέργειες όπως αυτή της προσφοράς του νέου υπαίθριου γυμναστηρίου στο Αγροκήπιου του Δήμου Ασπροπύργου αλλά και με πολλές ακόμα ενέργειες υποστήριξης του πολιτισμού και της αλληλεγγύης, συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της ως ενεργός υποστηρικτής της Τοπικής Κοινωνίας και να αναπτύσσει μία κουλτούρα αλληλεγγύης και ευγνωμοσύνης προς τους συνανθρώπους και τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιείται και εδρεύει.

 

Η συνεργασία αυτή αναπτύχθηκε με πρωτοβουλία του στελέχους της LPC κ. Χριστόφορου Παπαδέλη και του Γενικού Γραμματέα, κ. Ευστάθιου Ρεστέμη.