ΔΕΣΜΟΣ – TGI Friday’s: Διοργάνωσαν φιλανθρωπικό πάρτι

Desmos

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ και ο όμιλος TGI FRIDAYS γιόρτασαν τα Χριστούγεννα και τη μαγεία της προσφοράς  με ένα φαντασμαγορικό πάρτι. Πάνω από 350 φίλοι και υποστηρικτές του ΔΕΣΜΟΥ μας τίμησαν με την παρουσία τους, γιόρτασαν μαζί μας και υποστήριξαν το έργο μας.

Στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο όμιλος TGI FRIDAYS™ γιορτάζει κάθε χρόνο τα γενέθλια του ενισχύοντας κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.  Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δεσμός ήταν αποδέκτης αυτής της ιδιαίτερης προσφοράς. Χάρη στην ευγενική φιλοξενία των TGI FRIDAYS, που όχι μόνο προσέφεραν αφιλοκερδώς το χώρο του καταστήματος της Κηφισιάς αλλά και τα εξαιρετικά signature finger food και cocktails, μαζί με την καλύτερη διάθεση της ομάδας των TGI FRIDAYS, όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την ενίσχυση του ΔΕΣΜΟΥ. Όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή τη σημαντική βραδιά, ανάμεσά τους και πολλοί εκπρόσωποι των οργανισμών που υποστηρίζει ο ΔΕΣΜΟΣ, έζησαν μία πραγματικά αξέχαστη βραδιά με μουσική, χορό και όμορφες εκπλήξεις.

Το The Magic of Giving ” πάρτι του ΔΕΣΜΟΥ ενίσχυσαν μουσικά με την αφιλοκερδή παρουσία τους ο τραγουδιστής  Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος τραγούδησε δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα και ο γνωστός DJ Sartzetakis ο οποίος ανέβασε τους χορευτικούς ρυθμούς της βραδιάς.

Για να εκφράσει ο ΔΕΣΜΟΣ την απεριόριστη εκτίμηση για την προσφορά, για την συνεργασία και για τα  γενέθλια των TGI FRIDAYSδημιουργήθηκε ένα ειδικό εικαστικό το οποίο ελπίζουμε να κοσμήσει το χώρο του καταστήματος!

Με την παρουσία τους επίσης μας υποστήριξαν η νέα Πρέσβειρα του Δεσμού Ελεονώρα Μελέτη καθώς και η γνωστή influencer και αγαπητή φίλη Δώρα Κατσικογιάννη.

Κάθε χρόνο το πάρτι συμπίπτει και με άλλα γενέθλια! Φέτος η αγαπημένη φίλη Όλγα Μποτονάκη έσβησε τα δικά της κεράκια μαζί μας και την ευχαριστούμε θερμά που γιόρτασε μαζί μας.

Η κα. Αλέξια Κατσαούνη, Πρόεδρος του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ, δήλωσε: «Με αφετηρία την εορταστική περίοδο και με στόχο να προσφέρουμε χαρά σε παιδιά και ηλικιωμένους που ζουν σε ιδρύματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δανειστήκαμε τον τίτλο του ΝΕΟΥ προγράμματος μας The Magic of Giving για να σηματοδοτήσουμε το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Δεσμού. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές μιας πραγματικά αξέχαστης βραδιάς! Τόσο τα TGI Fridays™ που μας φιλοξένησαν για 2η συνεχή χρονιά όσο και όσους έδωσαν αφιλοκερδώς τον πολύτιμο χρόνο, τις δωρεάν υπηρεσίες τους και τον καλύτερο τους εαυτό για να πραγματοποιηθεί το πάρτι μας και να συγκεντρωθούν πολύτιμοι πόροι για το έργο μας!»

 

Η κα. Λένα Παπαβασιλείου, Marketing Director του TGI Fridays δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι για την βραδιά που οργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΣΜΟ. Φέτος είναι η 2η χρονιά που φιλοξενούμε το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του ΔΕΣΜΟΥ στο κατάστημά μας. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν συγκινητική και ελπίζουμε ότι τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την σημερινή βραδιά, να βοηθήσουν το αξιόλογο έργο του ΔΕΣΜΟΥ. Είναι σημαντικό για εμάς, να στηρίζουμε προσπάθειες όσων προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Είμαστε δίπλα στο ΔΕΣΜΟ και ευχόμαστε να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε περισσότερες δράσεις του.»

 

Θερμές ευχαριστίες για την προσφορά τους:

  • Νικόλα Κομίνη για τη αφιλοκερδή φωτογραφική κάλυψη από το Studio Kominis
  • Ηλίας Μπόγδανος για το υπέροχο one man show
  • Θεανώ Πετρίδη και We Design για τα γραφιστικά της εκδήλωσης
  • DJ Sartzetakis για την αξέχαστη γεμάτη μουσική βραδιά
  • Βανέσσα Σουραβλιά και την DeplanV που επιμελήθηκε την διακόσμηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων
  • Ticketmaster που διέθεσε την πλατφόρμα για την αγορά των εισιτηρίων
  • Όλια Χαϊδεμένου και την εταιρία Χαϊδεμένος για τις εκτυπώσεις