Danone Nutricia: Αναδείχθηκε Great Place to Work για ακόμα μία χρονιά

Η Danone Nutricia Ελλάδος αναδείχθηκε για ακόμα μια χρονιά Great Place to Work. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την Great Place to Work® Trust Index, το 96% των εργαζομένων της εταιρείας δηλώνουν πως αισθάνονται πραγματικά οικεία από την πρώτη κιόλας ημέρα εργασίας τους.

Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 69 εργαζόμενοι της εταιρείας, κατέδειξε ότι η Danone Nutricia δημιουργεί ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον όπου κάθε Danoner ενθαρρύνεται να υποστηρίζει το όραμά της εταιρείας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

H Danone Nutricia ενθαρρύνει τους εργαζομένους της να κάνουν τη διαφορά επενδύοντας συστηματικά και σημαντικά στην ανάπτυξη τους, την επαγγελματική τους εξέλιξη και την ευημερία τους. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων της και εκμεταλλεύεται ευκαιρίες για να τους προτρέψει να προσφέρουν στην κοινότητα. Επιπλέον ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την ανάληψη πρωτοβουλιών, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των εργαζόμενων.

Η Danone Nutricia προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προνομίων και παροχών, όπως ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών και παροχών, προγράμματα επαγγελματικής εξέλιξης, ευέλικτο περιβάλλον εργασίας μέσω της επιλογής εργασίας από το σπίτι αλλά και υποστηρικτικές προς την οικογένεια πολιτικές.

Η εταιρεία έχει επίσης θέσει ως στόχο να δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον που είναι ανοιχτό, συμπεριληπτικό και δίκαιο για όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας ή αναπηρίας.

Η κα Κατερίνα Χρηστάκη, HR Manager της Danone Nutricia Greece δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμα μια χρονιά η Danone Nutricia αναδεικνύεται Great Place to Work. Αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης όλων των εργαζομένων μας, οι οποίοι δημιουργούν καθημερινά ένα εργασιακό περιβάλλον που είναι ευχάριστο και δημιουργικό. Η Danone Nutricia είναι μια εταιρεία που θέτει την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων της στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της αναγνωρίζοντας πως αυτοί είναι η κινητήριος δύναμή της. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη των εργαζομένων της και στη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος για όλους».