Η ΠΕΦ και το «Μαζί για το παιδί» ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Θεσσαλία

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ενώνει τις δυνάμεις της για έκτη συνεχόμενη χρονιά με το «Μαζί για το Παιδί» διασφαλίζοντας την παροχή απαραίτητων αγαθών για τα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη μέσω της δράσης “Food Drive”.

Αυτή τη χρονιά, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας στήριξε τις  προσπάθειες αποκατάστασης της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», το φετινό Food Drive της ΠΕΦ ήταν αφιερωμένο στους νομούς Τρικάλων και Μαγνησίας. Σκοπός της δράσης ήταν η στήριξη των αναγκών σε προϊόντα διατροφής και είδη υγιεινής 3.500 πολύτεκνων οικογενειών, που έχει αναλάβει να ενισχύσει το «Μαζί για το παιδί» στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας.

Φέτος η ποσότητα των ειδών που συγκεντρώθηκε, ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά. Mε την πολύτιμη και γενναιόδωρη συνδρομή των εργαζομένων της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και των εταιρειών-μελών της, συγκεντρώθηκαν 5,5 τόνοι από προϊόντα διατροφής, είδη καθαρισμού και είδη υγιεινής.

Επιπλέον οι εταιρείες-μέλη της ΠΕΦ θέλοντας να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες των εορτών, ανακουφίζοντας τους γονείς οικονομικώς, προχώρησαν σε μια ακόμα πρωτοβουλία. Παρέδωσαν παιχνίδια και δώρα στους Συλλόγους πολυτέκνων Βόλου και Τρικάλων για 600 παιδιά ηλικίας από 0 – 16 χρονών.