Nova: Το Βραβείο Ήθους στην οικογένεια του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ήταν και φέτος Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας στην ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της Ελληνικής  Ολυμπιακής Επιτροπής, στηρίζοντας σταθερά το έργο της Επιτροπής, το Ολυμπιακό ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι.

Η τελετή για τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της χώρας μας, που σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία και συγκίνησαν τον φίλαθλο κοινό με τα επιτεύγματά τους, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και μεταδόθηκε ζωντανά από το Novasports.

Στο πλαίσιο της λαμπρής εκδήλωσης, στην οποία βραβεύτηκαν συνολικά 72 αθλητές και αθλήτριες, η Nova απένειμε το βραβείο Ήθους, το οποίο θεσμοθετήθηκε με στόχο την αναγνώριση ενός αθλητή ή μίας αθλήτριας που προάγει τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα.

Το βραβείο Ήθους Nova για το 2023, απονεμήθηκε από την Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media, στην οικογένεια του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση για το ήθος τους και τη συνεισφορά τους στον αθλητισμό.

Η κ. Σιλβεστριάδου, στη δήλωσή της υπογράμμισε: «Η Nova, ως υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού στηρίζει σταθερά τους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται με συνέπεια και ήθος. Το βραβείο Nova απονέμεται κάθε χρόνο σ’ έναν ξεχωριστό αθλητή που τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα. Φέτος, το βραβείο Nova απονέμεται σε μια οικογένεια. Στην οικογένεια του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση που ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις αθλητικές τους επιδόσεις αλλά και για το ήθος τους. Αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».