Όμιλος Εταιρειών Κώστας Α. Παπαέλληνας: Επιβράβευσε τους εργαζομένους του με έκτακτο bonus ύψους 1000 ευρώ

Με τον πιο όμορφο τρόπο «έκλεισε» το 2023 για όλους τους εργαζομένους του Ομίλου Εταιρειών Κώστας Α. Παπαέλληνας, καθένας από τους οποίους έλαβε έκτακτη οικονομική χορήγηση ύψους 1.000 ευρώ, ως επιβράβευση για την εξαιρετικά καλή πορεία της εταιρείας την προηγούμενη χρονιά.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας να ενισχύει το δυναμικό της με κάθε τρόπο, γνωρίζοντας ότι στους ανθρώπους της αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας της στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και στις εκτός συνόρων αγορές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το bonus για το νικηφόρο κλείσιμο του έτους δεν ήταν το πρώτο που έλαβαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου για το 2023. Ήρθε να προστεθεί στα 300 ευρώ που έλαβαν το καλοκαίρι, για τη δυναμική πορεία του πρώτου εξαμήνου, αλλά και στη δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ που έλαβαν όλοι τον Σεπτέμβριο, για την αγορά σχολικών ή άλλων προϊόντων τεχνολογίας από μεγάλο πολυκατάστημα.

Το πρόγραμμα ανταποδοτικότητας και επιβράβευσης που, επί σειρά ετών, υλοποιεί με συνέπεια ο Όμιλος Εταιρειών Κώστας Α. Παπαέλληνας για τους εργαζομένους του, είναι ένα από τα πιο δυναμικά που εφαρμόζονται στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Πάγια πεποίθηση του Ομίλου είναι το ότι οι άνθρωποι αποτελούν τον σημαντικότερο μοχλό ανάπτυξης κάθε εταιρείας, εδραιώνοντας τη διεθνή της ανταγωνιστικότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, μέσα από τις κατάλληλες επενδύσεις και τα σωστά «εργαλεία» ανάπτυξης δεξιοτήτων, η εταιρεία προάγει την ανοιχτή επικοινωνία, την αναγνώριση και την επιβράβευση της συνεισφοράς των ανθρώπων της, μεριμνώντας ώστε να διατηρεί ένα οικογενειακό, φιλικό, σταθερό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για όλους. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι πρόσφατα πιστοποιήθηκε ως “Great Place To Work®” και μάλιστα με υψηλότατη επίδοση, αφού στη σχετική έρευνα που διενεργήθηκε σχεδόν οι 9 στους 10 εργαζόμενους δήλωσαν ότι η Κώστας Α. Παπαέλληνας (Ελλάς) Α.Ε.Β.Ε. παρέχει στους ανθρώπους της το ιδανικό περιβάλλον εργασίας!

Ανακοινώνοντας το σημαντικό bonus επιβράβευσης προς όλο το ανθρώπινο δυναμικό, ο κύριος Κώστας Παπαέλληνας, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε ότι: «Η οικογένεια και η ανταποδοτικότητα ήταν, και θα είναι πάντοτε, οι μεγαλύτερες αξίες που φροντίζουμε να συντηρούμε ως εταιρεία. Κάθε φορά που μια κίνηση επιβράβευσης γίνεται πράξη, είναι υπέροχο να βλέπουμε την αυθόρμητη έκπληξη και τη χαρά στα μάτια των εργαζομένων μας. Ευχή δική μου, αλλά και όλης της ομάδας Διοίκησης, είναι να έχουμε πάντα χρονιές τόσο επιτυχημένες, όσο ήταν η προηγούμενη, ώστε να δημιουργούνται οι ευκαιρίες και οι προϋποθέσεις για αντίστοιχες κινήσεις. Γνωρίζοντας την ποιότητα των ανθρώπων μας, είμαι σίγουρος πως θα το καταφέρουμε!».