Interamerican: Σημαντική δωρεά στο Άσυλο Ανιάτων

Το Άσυλο Ανιάτων επέλεξαν να ενισχύσουν με σημαντική δωρεά οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Interamerican που ολοκλήρωσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master Financial Advisors της LIMRA. Η ομάδα των ασφαλιστικών συμβούλων επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη και συνομίλησε με μέλη της Διοίκησης και τους ωφελούμενους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης που έχει δημιουργήσει η Interamerican για επιλεγμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της, δίνεται ως έπαθλο στους συμμετέχοντες που διαγωνίζονται σε εκπαιδευτική άσκηση η δωρεά σημαντικού ποσού από την Interamerican σε φιλανθρωπικό οργανισμό. Η νικήτρια ομάδα του εκπαιδευτικού κύκλου που ολοκληρώθηκε, επέλεξε να ενισχύσει το Άσυλο Ανιάτων, με στόχο την ενίσχυση του έργου που επιτελεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των περιθαλπόμενων.

Η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κυρία Ιωάννα Ηλιάδη δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στις εγκαταστάσεις μας στην Κυψέλη τους ασφαλιστικούς σύμβουλους της INTERAMERICAN που επέλεξαν το Άσυλο Ανιάτων ως αποδέκτη δωρεάς που ορίζεται από εσωτερικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά την INTERAMERICAN, η οποία για μία ακόμα φορά μέσα από τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες, διαμορφώνει όχι μόνο επαγγελματικούς αλλά και κοινωνικούς πρωταγωνιστές».