Βιολάντα: 15ο μισθό σε πολύτεκνους εργαζόμενούς και σταθερές τιμές για όλο το 2024

Η Βιολάντα λαμβάνοντας υπόψη της, δυο από τα κυριότερα κοινωνικά ζητήματα, την υπογεννητικότητα και την ακρίβεια, ανακοίνωσε τη χορήγηση 15ου μισθού σε όλους τους πολύτεκνους εργαζομένους γονείς που απασχολούνται στην Τρικαλινή Μπισκοτοποιΐα.

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έκανε γνωστό πως η δέσμευση της να μην προχωρήσει σε αύξηση τιμών κατά το 2023 επιτεύχθηκε πλήρως, ενώ δεσμεύτηκε πως και το 2024 οι τιμές των προϊόντων της θα παραμείνουν σταθερές, καθώς δε θα προβεί σε καμία ανατίμηση.

Aπο ένα αρτοποιείο στα Τρίκαλα σε 5200 σημεία διεθνώς

Η Βιολάντα, έχοντας την έδρα της στα Τρίκαλα και με αφετηρία ένα συνοικιακό αρτοποιείο που σήμερα μετατράπηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια μπισκότων πανελλαδικά, κατάφερε μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των μπισκότων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της, η εταιρεία το 2022 κατέγραψε άνοδο κύκλου εργασιών κατά 15,18% κατέγραψε το 2022 η Bιολάντα καθώς οι πωλήσεις της ανήλθαν σε 28,1 εκατ. ευρώ από 24,4 εκατ. ευρώ το 2021.

Σήμερα, πέρα από τον κλάδο των μπισκότων, η Βιολάντα έχει έντονη παρουσία και στις μπάρες δημητριακών, ενώ είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία παραγωγής δημητριακών πρωινού στην Ελλάδα. Έχει αποσπάσει επανειλημμένα βραβεία δημιουργικότητας για τις διαφοροποιημένες συσκευασίες της, έχουν βραβευτεί προϊόντα της για την καινοτόμο φύση τους, ενώ έχει κατακτήσει και σημαντικές διακρίσεις για την ποιότητα των προϊόντων της.

Πάντα με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη, αξιοποιεί στο έπακρο τα τεχνολογικά μέσα που της παρέχει η εποχή, επενδύοντας συνολικά πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία 5 έτη σε ποιοτικό εκσυγχρονισμό και κτιριακές εγκαταστάσεις, με πιο πρόσφατο επίτευγμα, τη δημιουργία του πρώτου εργοστασίου μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα.

Παράλληλα, κοιτάζοντας με αισιοδοξία στο μέλλον, η εταιρεία έλαβε την πιστοποίηση UTZ, υποστηρίζοντας την αειφόρο εκμετάλλευση των γεωργικών προϊόντων του καφέ, κακάο και τσαγιού για την προστασία του πλανήτη.

Με ποικιλία 130 μοναδικών προϊόντων, διατηρεί τη φήμη του ποιοτικού και ευρηματικού παραγωγού μπισκότων, διανέμοντας τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία διαθέτει 3 κέντρα διανομής ενώ η δυναμική της παρουσία στη διεθνή αγορά και η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, την κατατάσσουν ανάμεσα στις επιχειρήσεις με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα. Μέσω της οργανωμένης δομής των εξαγωγών της,υπάρχουν κέντρα διανομής διεθνώς και αφορούν είτε τους ανά κράτος διανομείς μας, είτε αλυσίδες καταστημάτων λιανεμπορίου (σούπερ μάρκετ κτλ) που απευθείας προμηθεύονται κεντρικοποιημένα έχοντας έτσι πρόσβαση σε περισσότερα από 5.200 σημεία πώλησης διεθνώς.