Endless EC: Διακρίθηκε στα Lenovo RetailBusiness Awards

Στην τελετή απονομής του μεγαλύτερου θεσμού του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής, η ομάδα της Endless EC απέσπασε ένα Silver και ένα Bronze Βραβείο, παρουσία στελεχών των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.

Ειδικότερα, η Endless EC απέσπασε Silver Βραβείο στην κατηγορία Suppliers’ Brand Activation και Bronze Βραβείο στην κατηγορία Suppliers’ Brand Social Media Campaign για την καμπανια της σειράς προίόντων good mood. Οι δύο αυτές διακρίσεις επιβραβεύουν τη συνεχιζόμενη προσπάθεια της εταιρείας για να ικανοποιοεί και να αφήνει ευχαριστημένο πάντα το καταναλωτικό κοινό.

Αναφερόμενη στα βραβεία, η Εύη Οικονόμου, Commercial Director της Endless EC, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτές τις διακρίσεις. Μαζί με τους συνεργάτες μας και έχοντας πάντα good mood προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για να κρατήσουμε τους καταναλωτές ευχαριστημένους.»

Τα βραβεία αναδείχθηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης, κατόπιν της πρόκρισης των φακέλων υποψηφιοτήτων από την Οργανωτική Επιτροπή. Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούταν από εξέχουσες προσωπικότητες της αγοράς, ακαδημαϊκούς, ανθρώπους του χώρου της έρευνας και εκπροσώπους των θεσμικών φορέων του ελληνικού επιχειρείν. Ελεγκτικός φορέας είναι η DELOITTE η οποία θα είχε την επίβλεψη της όλης διαδικασίας για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και εγκυρότητας των αποτελεσμάτων.