Ben’s Original και Μαζί για το Παιδί σε κοινή δράση για 3η χρονιά

Τη δέσμευσή του για τη δημιουργία ευκαιριών ενίσχυσης της συμπερίληψης με στόχο έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς εκφράζει έμπρακτα το Ben’s Original™, συνεχίζοντας τη δράση του για στήριξη της νέας ομάδας υποψήφιων νεαρών σεφ και το 2024, σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί»,. Ήδη, στα πρώτα δύο χρόνια της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας συμπερίληψης, η αγαπημένη μάρκα έδωσε τη δυνατότητα σε 20 νέες και νέους να παρακολουθήσουν σεμινάρια μαγειρικής, βάζοντας τις βάσεις για το επαγγελματικό μέλλον τους.

Από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μάϊου, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων Ben’s Original™ θα δοθούν για τις δωρεάν υποτροφίες σπουδών μαγειρικής σε νέους που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί». Με τον τρόπο αυτό, οι καταναλωτές, όχι μόνο θα προμηθεύονται εξαιρετικά προϊόντα για την κουζίνα τους, αλλά θα αποτελούν και οι ίδιοι μέρος αυτής της εξαιρετικής πρωτοβουλίας.

Η πραγματοποίηση του ονείρου των νέων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ταυτίζεται απόλυτα με το σκοπό του Ben’s Original™ που είναι να δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να έχουν μια ισότιμη θέση στο τραπέζι, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Παράλληλα, η αγαπημένη μάρκα προσέφερε και αυτή τη χρονιά στο «Μαζί για το Παιδί» 20.000 μερίδες εκλεκτό, θρεπτικό ρύζι Ben’s Original™ για την κάλυψη των αναγκών σίτισης 460 ανήλικων παιδιών που ζουν σε φορείς παιδικής προστασίας που στηρίζει ο οργανισμός.

Όπως δήλωσε ο Άλκης Γέραλης, General Manager Mars Multisales South Europe για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, «Η καμπάνια μας ‘Είμαστε όλοι original!’για ένα μέλλον συμπερίληψης χωρίς αποκλεισμούς δεν περιορίζεται σε ένα απλό σύνθημα. Αντίθετα, αποτελεί ανάληψη ευθύνης απέναντι σε παιδιά και νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας προκειμένου να διεκδικήσουν ισότιμα ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για τις 28 υποτροφίες που έχουμε διαθέσει μέχρι σήμερα και για τους νεαρούς και νεαρές σεφ μας που βλέπουν ήδη τη ζωή τους να αλλάζει!»

Από την πλευρά της, η Λουκία Τερτίπη, Κοινωνική Λειτουργός, Υπεύθυνη του προγράμματος στήριξης ευάλωτων οικογενειών του «Μαζί για το Παιδί» ευχαρίστησε το Ben’s Original™ για την προσφορά του και επισήμανε τον σημαντικό ρόλο των πρωτοβουλιών που προωθούν ισότιμες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των νέων ανθρώπων.