EDIT Automation: Διεθνή πιστοποίηση για το ECO11 από τον Lloyd’s Register

Η EDIT Automation, ηγέτιδα στον τομέα των αυτοματισμών στα ναυτιλιακά συστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την επίτευξη της πιστοποίησης #ECO11 από τον Lloyd’s Register, σηματοδοτώντας μια σημαντική φάση στην αναπτυξιακή της πορεία. Αυτό το επίτευγμα ενισχύει τη δέσμευσή της προς την αριστεία και την ποιότητα, καταδεικνύοντας τη συνεχή και δυναμική της ανάπτυξη.

Έπειτα από τo επιτυχές λανσάρισμα του ShaPoLi ECO8 το 2023 και την απόκτηση πέντε πιστοποιήσεων για την εναρμόνιση με τον κανονισμό EEXI (κάτι που μόνο η EDIT πέτυχε σε παγκόσμιο επίπεδο), η εταιρεία έχει πλέον εξασφαλίσει την πιστοποίηση για το πρωτοποριακό ECO11 στις περιβαλλοντικές κατηγορίες ENV2 και ENV3 από τον Lloyd’s Register. Το ECO11 αποτελεί ένα καινοτόμο σύστημα που διασφαλίζει την αποτελεσματική συλλογή, καταγραφή, μέτρηση, έλεγχο και μετάδοση δεδομένων, προκειμένου να διασφαλίζεται η συμμόρφωση κάθε στόλου με τον κανονισμό CII (Carbon Intensity Indicator).

Κατά τη διάρκεια του 2023, η εταιρεία προχώρησε στην ενίσχυση του δικτύου της μέσω σημαντικών συνεργασιών με κορυφαίους παράγοντες του κλάδου, και προβαίνει στην ανακοίνωση νέων συνεργατικών πρωτοβουλιών για το 2024:

  • Η Bachmann, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και περισσότερες από 2.000 εγκαταστάσεις ετησίως, κατέχει σημαντική θέση στον τομέα του αυτοματισμού, με μοναδικές λύσεις για ενέργεια, βιομηχανία, ναυτιλία,. Εξειδικεύεται στον αυτοματισμό πλοίων, offshore εγκαταστάσεις και λιμενικές υποδομές.
  • Η Insatech, προσφέρει από το 1989 όργανα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσδίδοντας τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και εξειδίκευση σε εξατομικευμένες ανάγκες, ενισχύοντας την αξιοπιστία της ως συνεργάτη.
  • Η συνεργασία με την Goltens, η οποία διαθέτει περισσότερους από 1.200 εξειδικευμένους τεχνικούς σε 15 χώρες, αντικατοπτρίζει ένα βαθμό συνεργασίας και εμπιστοσύνης, παρέχοντας υπηρεσίες που πληρούν και υπερβαίνουν τις ανάγκες των πελατών.
  • Η Norwegian Greentech AS, ιδρυθείσα το 2010, στοχεύει στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και στην παροχή υπηρεσιών προστασίας του περιβάλλοντος, αποτελώντας έναν σημαντικό παίκτη στο νορβηγικό ναυτιλιακό σύμπλεγμα.

Ο CEO της EDIT, κος Μάρκος Σιγάλας δήλωσε σχετικά: “Η απόκτηση της πιστοποίησης #ECO11 από τον Lloyd’s Register αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της EDIT Automation και επιβεβαιώνει την αφοσίωσή μας στην αριστεία και την προσήλωση στην ποιότητα. Αυτή η επίτευξη αντανακλά τη μεθοδική δουλειά και την αφοσίωση της ομάδας μας στο όραμά μας, καθώς και την ικανότητά μας να εκπαιδευόμαστε και να προσαρμοζόμαστε προκειμένου να καινοτομούμε σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο. Είμαστε περήφανοι για τις στρατηγικές συνεργασίες που έχουμε δημιουργήσει και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να οδηγούμε την αγορά με καινοτόμες λύσεις που ενισχύουν τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Ευχαριστώ την ομάδα μας, τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας για την συνεχή υποστήριξη και εμπιστοσύνη στην EDIT Automation.”