C Solar Steel: Ολοκλήρωση παράδοσης βάσεων στήριξης για 23 ιδιαίτερα απαιτητικά φωτοβολταϊκά έργα

Η C Solar Steel, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υποστήριξη των κατασκευαστών φωτοβολταϊκών πάρκων, διασφάλισε γρήγορους χρόνους παράδοσης για είκοσι τρία (23) ιδιαίτερα απαιτητικά έργα συνολικής ισχύος 16,4MW που κατασκευάστηκαν στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Οι παραδόσεις πραγματοποιήθηκαν το τετράμηνο Νοεμβρίου 2023 – Φεβρουαρίου 2024, σε σημεία με ιδιαίτερα έντονο ανάγλυφο και με αρνητικές κλίσεις.

Για κάθε έργο εκπονήθηκε λεπτομερής στατική μελέτη, λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές συνθήκες κάθε τοποθεσίας – υψόμετρο, κλίση του εδάφους, καθώς και τις προδιαγραφές του Ευρωκώδικα για τα φορτία από χιόνι και άνεμο, τις χαλύβδινες δομές και την αντοχή σε σεισμικές δονήσεις EC1-3,1-4 (Snow and Wind Loads), EC 3-1,3-3 (Steel Structures) και EC8-1(Design of Structures for Earthquake Resistance), ενισχύοντας την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα των βάσεων.

Με έμφαση στην άριστη ποιότητα, η πρώτη ύλη που επιλέγεται πάντα για την παραγωγή όλων των βάσεων στήριξης της C Solar Steel είναι ο χάλυβας υπερυψηλής αντοχής κατηγορίας S420, ο οποίος παρασκευάζεται στις υπερσύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Kamaridis Global Wire S.A. στη Θήβα.