KPMG: Συμμετείχε στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας με «συνοδοιπόρο» την ΕΛΕΠΑΠ

Οι άνθρωποι της KPMG έδωσαν το παρών για άλλη μια χρονιά στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου των 5 και 21 χιλιομέτρων για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, μένοντας πιστοί στην πάνω από δύο δεκαετίες σχέση εμπιστοσύνης με τον οργανισμό. Με γνώμονα τον εθελοντισμό και την κοινωνική συνεισφορά, περισσότερα από 50 στελέχη της εταιρείας κατάφεραν να επικοινωνήσουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς κάθε συμμετοχή της KPMG ενίσχυσε το πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ που προσφέρει και εξασφαλίζει Δια Βίου Στήριξη και υπηρεσίες αποκατάστασης σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία.

Στην KPMG η αναγνώριση των κοινωνικών ανησυχιών και η αντιμετώπισή τους αποτελούν προτεραιότητα και καθορίζουν την κοινωνική ευθύνη των εργαζόμενων της. Μέσω λοιπόν της συμμετοχής των μελών της εταιρείας στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, εκπροσωπήθηκαν για μια ακόμη φορά οι αξίες της ισότητας και της κοινωνικής ενσωμάτωσης των ευπαθών ομάδων.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager της KPMG δήλωσε «Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας για εμάς δεν είναι απλά ένας αγώνας δρόμου, αλλά μια σπουδαία ευκαιρία. Μέσα από τη συμμετοχή μας, προωθούμε την συμπερίληψη, καλλιεργούμε την κοινωνική ευαισθητοποίηση, και εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας που τρέχουμε με τα χρώματα της ΕΛΕΠΑΠ. Η υποστήριξή μας ενισχύει έργα που σχετίζονται με την ευημερία των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, συμβάλλοντας στην αειφορία της κοινωνίας. Συμμετέχουμε με πνεύμα αλληλεγγύης και ομαδικότητας. Μαζί, για το καλύτερο!».