Danone: Συμμετείχε ως Επίσημος Υποστηρικτής στον 12ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Η Danone Nutricia, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ, συμμετείχε ως Επίσημος Υποστηρικτής στον 12ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου 2024. Η εταιρεία στήριξε ενεργά τον Ημιμαραθώνιο προσφέροντας σε όλους τους δρομείς και τους θεατές τα θρεπτικά και νόστιμα πρωτεϊνικά επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού Danone HiPRO, τον σύμμαχό των δρομέων στην πρωτεϊνη και σε κάθε χιλιόμετρο.

Ανοίγοντας τη χρονιά με έναν εκπληκτικό Ημιμαραθώνιο, το κεντρικό moto του Danone Hipro, «HiPRO o σύμμαχος σου στην Πρωτεΐνη» έγινε «HiPRO o σύμμαχος σου στην Πρωτεΐνη …. και σε κάθε χιλιόμετρο». Η εταιρεία θέλησε με αυτή την προσθήκη στο σύνθημά της να τονίσει τη σημασία της πρωτεΐνης για την αποκατάσταση και την ενδυνάμωση των μυών, ιδιαίτερα για τους δρομείς, αλλά και να αναδείξει τη συμβολή των πρωτεϊνών στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Την ημέρα της διοργάνωσης, 29 δρομείς της HiPRO Running Team έλαβαν μέρος με ενθουσιασμό στον αγώνα των 5χλμ και στον Ημιμαραθώνιο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Παράλληλα, στο περίπτερο HiPRO στην πλατεία Συντάγματος, χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να απολαύσουν τα γευστικά και θρεπτικά πρωτεϊνικά επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού HiPRO και να συμμετέχουν σε διασκεδαστικές διαδραστικές ενέργειες, γνωρίζοντας από κοντά τα οφέλη των προϊόντων HiPRO για την υγιεινή διατροφή και την ενδυνάμωση του οργανισμού.

Με αφορμή τον Ημιμαραθώνιο, δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τη νέα σειρά προϊόντων Hipro Πουτίγκες με 20 gr πρωτεΐνης ανά κύπελλο και σε τρεις μοναδικές γεύσεις σοκολάτα, βανίλια και καραμέλα. Κάθε κύπελλο Hipro Pudding αποτέλεσε μια γευστική απόλαυση, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την πηγή πρωτεΐνης πριν και μετά τον αγώνα τους. Εξάλλου, τα προϊόντα ΗiPRO είναι το boost πρωτεΐνης που όλοι χρειάζονται  στην καθημερινότητά τους, πριν και μετά την άσκηση, καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνη (15g τα επιδόρπια, 20g οι πουτίγκες και 25g τα ροφήματα), ενώ έχουν 0% ή χαμηλά λιπαρά και δεν περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα.

Με τη χορηγία της στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τη συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ, που αποσκοπεί στην ενίσχυση της ομοσπονδίας και στην περαιτέρω προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους, ως βασικό παράγοντα ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, η Danone Nutricia έκανε ακόμη ένα βήμα για την εκπλήρωση της αποστολής της, να φέρει υγεία μέσω των τροφίμων σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Η Danone Nutricia στηρίζει τις προσπάθειες όλων όσων αγαπούν τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή, επικροτώντας κάθε μικρή και μεγάλη προσπάθεια. Το Danone HiPRO είναι δίπλα σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής τους, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα εφόδια ενδυνάμωσης του οργανισμού τους. Η εταιρεία φιλοδοξεί να εμπνεύσει όλους για μια πιο υγιεινή και βιώσιμη διατροφή και πιο συνειδητές συνήθειες κατανάλωσης, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον.