AVIN: Βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην αθλητική διαδρομή του Στέφανου Ντούσκου

Με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η AVIN βραβεύτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Τρίτη 12 Μαρτίου στα γραφεία της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, για τη συμβολή της στην προσπάθεια του Στέφανου Ντούσκου για τις αθλητικές του κατακτήσεις.

Η AVIN, συνοδοιπόρος του Στέφανου Ντούσκου από το 2022, συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά  να υποστηρίζει το ταξίδι του αθλητή προς την επίτευξη των στόχων του και να αναγνωρίζει ότι στον αθλητισμό, οι αξίες της προσπάθειας, της στόχο-προσήλωσης, της ευγενούς άμιλλας και της πίστης στις δυνάμεις των αθλητών, δημιουργούν ένα μοναδικό ταξίδι, στο οποίο επιθυμεί να έχει σημαντική θέση.

Ο Στέφανος έχει στην κατοχή του πολλούς τίτλους και μετάλλια με κυριότερο αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπου κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο, τερματίζοντας πρώτος στο μονό σκιφ με χρόνο ρεκόρ 6:40.45. Την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού την εξασφάλισε όταν κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον ημιτελικό του σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και ήταν ο πρώτος χρονικά κωπηλάτης που πήρε την πρόκριση για το Παρίσι.

Ο Στέφανος Ντούσκος δήλωσε «H υπεράσπιση του χρυσού μεταλλίου αποτελεί μία ακόμα πιο απαιτητική πρόκληση. Είμαι ευγνώμων που η AVIN βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι και θα με υποστηρίξει στην επόμενη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μου».   

Ο Γενικός Διευθυντής της AVIN, Ιωάννης Ραπτάκης, δήλωσε: « Η αφοσίωσή του Στέφανου στο άθλημά του και η δέσμευσή του για την επίτευξη των στόχων του είναι πραγματικά πηγή έμπνευσης και είμαστε υπερήφανοι που τον υποστηρίζουμε στο ταξίδι του προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Οι αξίες που πρεσβεύει ο Στέφανος μεταξύ των οποίων η σκληρή δουλειά, η άμιλλα, ο σεβασμός, και ο πρωταθλητισμός, συμβαδίζουν με τις αξίες της AVIN και η συνεργασία αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στην υποστήριξη των Ελλήνων αθλητών στην προσπάθειά τους για επιτυχία στην εγχώρια και διεθνή αρένα.»

Για όλους αυτούς τους αθλητές δεν είναι μία ακόμα συμμετοχή, είναι η επιβράβευση προσπαθειών μιας ζωής. Για όλους εμάς είναι η Εθνική Υπερηφάνεια και η δύναμη της ψυχής.

Παρακολουθείστε την προετοιμασία του Στέφανου Ντούσκου για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι εδώ, καθώς και το video που δημιούργησε η AVIN εδώ.