H Fitness Meals δίπλα στους adidas runners στον 12ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Με αφορμή τον 12ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2024, που διεξήχθη την Κυριακή 10 Μαρτίου, η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία παροχής έτοιμου & υγιεινού φαγητού στην Ελλάδα Fitness Meals, συνεργάστηκε με το κορυφαίο sports brand adidas, αναλαμβάνοντας την παροχή των γευμάτων των αθλητών της κοινότητας των adidas runners

Η εταιρία επιμελήθηκε τόσο το pre-race menu των adidas runners, διοργανώνοντας ένα υγιεινό “pasta party” με πεντανόστιμες μακαρονάδες, όσο και το πλούσιο brunch που ακολούθησε μετά τον αγώνα της Κυριακής.

H σημαντική αυτή συνέργεια σηματοδοτεί μια σημαντική προσθήκη στο portfolio της Fitness Meals ενισχύοντας επιπλέον τη δυναμική της παρουσία στον χώρο της άθλησης & του wellness.

Η Fitness Meals φέρνει την «επανάσταση» στη διατροφή, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι το υγιεινό είναι συνώνυμο με το άνοστο, τη στέρηση και τη μονοτονία. Είναι η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία παροχής έτοιμου, υγιεινού, φαγητού στην Ελλάδα που δίνει αποτελεσματικές λύσεις σε χιλιάδες καταναλωτές, εύκολα και γρήγορα με ένα απλό κλικ.

Με πάνω από 50 επιλογές πιάτων, η Fitness Μeals απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να υιοθετήσουν μια ισορροπημένη διατροφή, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα  γευστικές προτάσεις εφάμιλλες του υψηλού επιπέδου ενός ποιοτικού εστιατορίου. Ο καταναλωτής μπορεί να περιηγηθεί στο site της εταιρείας και να διαμορφώσει εύκολα και γρήγορα το εβδομαδιαίο ή μηνιαίο διατροφικό του πρόγραμμα επιλέγοντας τα πιάτα του ένα προς ένα, με βάση τους στόχους και τις επιθυμίες του ενώ ορίζει ο ίδιος τις ημέρες παράδοσης που τον εξυπηρετούν.

Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω συνδρομής στο fitnessmeals.gr.