NOYNOY Gouda – «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Υλοποιούν πρόγραμμα κατά του Bullying

To NOYNOY Gouda και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν τις δυνάμεις τους και υλοποιούν το πρόγραμμα κατά της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού «Έχεις τη δύναμη μέσα σου». Το ΝΟΥΝΟΥ, με ιστορία 95 χρόνων, ευαισθησία και συνέπεια στην κοινωνική προσφορά, στηρίζει τη νέα γενιά. Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά του Bullying στις 6 Μαρτίου ανακοίνωσε τη νέα σημαντική συνεργασία του με «το Χαμόγελο του Παιδιού», διάρκειας ενός έτους.

Το πρόγραμμα πρόκειται να ταξιδέψει σε 40.000 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 450 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, όπως, επίσης, σε εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και στο ευρύ κοινό, πραγματοποιώντας παρεμβάσεις, που επιδιώκουν την πρόληψη, ευαισθητοποίηση και καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού, στέλνοντας έμπρακτα ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying!

Σε δηλώσεις του για τη νέα συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY, κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, υπογράμμισε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ξεχωριστή συνεργασία του ΝΟΥΝΟΥ Gouda με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο πρόγραμμα κατά της ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού «Έχεις τη δύναμη μέσα σου». Με σεβασμό και ενσυναίσθηση για το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Οργανισμός σε όλη την Ελλάδα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την ουσιαστική καταπολέμηση αυτού του τόσο σοβαρού και -δυστυχώς- επίκαιρου θέματος για τα νέα παιδιά. Για εμάς, η έμπρακτη προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο των αξιών του ΝΟΥΝΟΥ, που για 95 χρόνια τώρα «αγκαλιάζει» την οικογένεια και είναι δίπλα στην ελληνική κοινωνία, με βαθιά ευαισθησία για τη νέα γενιά, η  οποία είναι η ελπίδα και το μέλλον μας, γιατί…κάθε παιδί έχει τη δύναμη μέσα του!».

 

O Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη σύναψη της νέας συνεργασίας με το NOYNOY. Το ΝΟΥΝΟΥ Gouda θα στηρίξει για ένα έτος την πραγματοποίηση των διαδραστικών παρεμβάσεων πρόληψης και ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση του φαινομένου από εξειδικευμένη ομάδα Ψυχολόγων του Οργανισμού πανελλαδικά, σε μαθητές και μαθήτριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες. Φέτος, με την πολύτιμη στήριξη του NOYNOY και μέσω της -πλέον- κοινής μας εκστρατείας ενάντια στο Bullying, θα καταπολεμήσουμε ενωμένοι το φρικτό αυτό φαινόμενο συντονισμένα, έμπρακτα και ακόμη πιο αποτελεσματικά, γιατί κάθε παιδί έχει τη δύναμη μέσα του να ξεπερνά τις  δυσκολίες και με την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση, θα τα καταφέρει!»