INALAN: Εκδήλωση για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας

Τετρακόσιοι χαρταετοί μοιράστηκαν σε όλους όσοι βρέθηκαν την Καθαρά Δευτέρα στο Άλσος Βεΐκου και πέταξαν ψηλά με μοναδικό σύνθημα τις ψηλές ταχύτητες και το γρήγορο Internet της INALAΝΆλλωστε είναι η εταιρεία που με τις συμμετρικές ταχύτητες σε Upload και Download, χάρη στην 100% τεχνολογία οπτικής ίνας, έχει εγκατασταθεί βαθιά στην κοινότητα.

Παιδιά και ενήλικες συγκεντρώθηκαν στο πάρκο του Γαλατσίου, που αποτελεί πνεύμονα της Αθηνάς, πετώντας ψηλά τους χαρταετούς και γεμίζοντας χρώματα τον αττικό ουρανό

Το μοίρασμα χαρταετών έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους που έτρεχαν πάνω κάτω για να δουν τους χαρταετούς τους να ανεβαίνουν ψηλά ενώ απόλαυσαν λαγάνα και άλλα σαρακοστιανά εδέσματα δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα που έμεινε ανεξίτηλη στις καρδιές όλων όσων παρευρέθηκαν.

Αυτή η εκδήλωση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη συμβολή όλων εκείνων που αγκάλιασαν την ιδέα και συνέβαλαν στην υλοποίησή της. Από τους εθελοντές που εργάστηκαν ανιδιοτελώς μέχρι τους επισκέπτες που έδωσαν ζωή στο γεγονός με την παρουσία τους, η κοινότητα απέδειξε για άλλη μια φορά τη δύναμή της στην οργάνωση και την υποστήριξη.

Μέσα από αυτήν την εκδήλωση, η INALAN απέδειξε με το μήνυμα “ψηλές ταχύτητες” ότι πρωταγωνιστεί στον χώρο του Internet και παράλληλα επιβεβαίωσε την αφοσίωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση μιας πιο συνειδητής κοινότητας. Το μέλλον που έχει οραματιστεί είναι εδώ, και συνεχίζει αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά.

Με την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης να μας εμπνέει, η INALAN προετοιμάζεται για τις επόμενες ενέργειές της, πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας κοινότητας που ενώνεται για το κοινό καλό.