Η DEMO χορηγός του Διεθνούς Φεστιβάλ Μολύβου

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, για ακόμη μια χρονιά στέκει αρωγός σε δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό, χορηγώντας τη δέκατη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Μολύβου, του θεσμού που θέτει κάθε καλοκαίρι το Β.Α. Αιγαίο ως πόλο έλξης για το παγκόσμιο φιλόμουσο κοινό.

Για τη DEMO, η υπεύθυνη κοινωνική παρουσία είναι συνυφασμένη με το επιχειρηματικό αντικείμενο και διέπει κάθε πτυχή της λειτουργίας της, καθώς η δραστηριότητά της και ο κοινωνικός της αντίκτυπος έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Έτσι, η κοινωνική ευθύνη δεν είναι ένα σύνολο μεμονωμένων πρακτικών, αλλά πηγάζει από τον ίδιο τον κώδικα αξιών που ορίζει την ταυτότητα της εταιρείας.

«Βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό της διοργάνωσης από τον πρώτο χρόνο. Φέτος, με χαρά γιορτάζουμε τη δέκατη επέτειο του Διεθνούς Φεστιβάλ Μολύβου, συνεπείς στη δέσμευσή μας για στήριξη ενεργειών που αναδεικνύουν τις αξίες του τόπου μας και συμβάλλουν στην  ανάπτυξη της πολιτιστικής καλλιέργειας», δήλωσε η κα Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου διαθέτει ένα διαχρονικό ποιοτικό αποτύπωμα αφού έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν καλλιτεχνικό πυρήνα διεθνώς αναγνωρισμένων μουσικών και ένα συνεχώς αυξανόμενο πιστό κοινό. Παράλληλα, συμβάλλει σταθερά στην περιφερειακή ανάπτυξη, στηρίζοντας τον τουρισμό μέσω του πολιτισμού.